Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

TURTLE WAX HYBRID SOLUTIONS CERAMIC POLÍR ÉS WAX

Ár:
4.255 Ft + ÁFA ( 5.404 Ft )

A Turtle Wax® Hybrid Solutions Ceramic Polír és Wax egy mindent magában foglaló formula elképesztő tisztaságot, fényt és védelmet nyújt. A fejlett SIO2 összetevők rendkívüli víztaszító képességet és extrém védelmet nyújtanak.

A Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polír és Wax egyedülálló időmegtakarítási alternatíva a hagyományos többlépcsős festékjavító rendszerekkel szemben. Ez a termék ideális azok számára, akik egylépéses festékjavításra és védelemre vágynak, mivel nincs idejük a többlépcsős módszerekre. Ez az új és innovatív technológia precíziós, lemezke alakú polírozószereket használ, amelyek megtisztítják és eltávolítják a festékhibákat, a szintetikus viasz- és szuperhidrofób polimerek az SiO2-vel párosulva pedig az extrém védelmet, a színmélység növelését valamint a ragyogó fényt garantálják. Használd a terméket kézzel vagy géppel a mérsékelt karcolások, oxidációs hibák eltávolításához, a hihetetlen festékkorrekció és tartósság érdekében, mindössze 1 lépésben. A termék nem ajánlott gumi, vinil vagy matt felületekre. A hagyományos csiszolóvegyületek nem biztosítják a Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polír és Wax által kínált festékjavítási, fényességnövelési vagy könnyű kezelhetőségi szintet. A hagyományos vegyületek általában töltőanyagokat vagy polírozószereket tartalmaznak, amelyek károsíthatják a felületet, ha nem rendeltetésszerűen használják őket. A Hybrid Solutions Ceramic Polír és Wax megkönnyíti a kezdő vagy professzionális szakemberek számára a jármű sérüléseinek helyreállítását. Precíziós fényezőszer-technológiát tartalmaz a prémium festékjavítás érdekében. Szintetikus viaszt, szuperhidrofób és SiO2 polimereket tartalmaz a hosszú távú védelem, színmélység, valamint fényesség érdekében.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Használat

KÉZI ALKALMAZÁS: Vigyél fel 3 cseppet egy szivacsra és egyenletes, körkörös mozdulatokkal oszlasd el a terméket 60×60 cm-es felületen. A felesleget távolítsd el mikroszálas kendővel, majd a kendő tiszta oldalával töröld szárazra. Nedves mikroszálas kendővel vagy enyhe vízpermettel töröljd le a felületet a fénylő polimerek aktiválásához. Ezután újra töröld szárazra. Folytasd a műveletet a jármű teljes felületén.

GÉPI ALKALMAZÁS: 4 kis cseppet egyenletesen vigyél fel a szivacspárnára, használd 60×60 cm-es felületen. Lassan oszlasd el a terméket alacsony fokozaton. Állítsd a gépet a kívánt intenzitásra, és végezz mérsékelt nyomású keresztirányú mozgást- először felfelé és lefelé, majd jobbról-balra/balról-jobbra. A polírozó gép típusának megfelelő szivaccsal, sebességgel használd. A felesleget mikroszálas kendővel távolítsd el. A maximális fényesség érdekében nedves kendővel töröld át, majd újra töröld szárazra mikroszálas kendővel.

Miért érdemes ezt a terméket választani?

ÖSSZETETT FORMULA: A jármű védelme érdekében fényezés javítás és waxolás egyetlen egyszerű lépésben. Precíziós formulájával eltávolítja a karcolódásokat és az oxidációt.

KERÁMIA BEVONAT: A szuper hidrofób és SiO2 polimerek hónapokig tartó extrém vízlepergető képességet és kémiai védelmet biztosítanak.

SZINTETIKUS VIASZPOLIMEREK: A hidroaktivált formula növeli a színmélységet, és tükörszerű fényt hagy maga után.

A KEVESEBB TÖBB: Ebből a magas hatékonyságú formulából egy kevés is elég nagy felületre. Csupán egy vékony réteg szükséges.

ALKALMAZÁS: Kézzel vagy géppel ez a termék könnyen felvihető. Dolgozz kis felületen (60 x 60 cm-es) , a felesleget pedig száraz mikroszálas törlőkendővel távolítsd el. Az extrém ragyogás érdekében nedves mikroszálas törlőkendővel töröld át a felületet, majd töröld szárazra.

CSODÁS ILLAT: A Hybrid Solutions kollekció édes, gyümölcsös illata kényezteti érzékeinket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az adott termékkel leggyakrabban vásárolt termékek.

Raktáron
1.455 Ft + ÁFA (1.847 Ft)
Raktáron
958 Ft + ÁFA (1.217 Ft)
Raktáron
1.342 Ft + ÁFA (1.704 Ft)
Raktáron
2.051 Ft + ÁFA (2.605 Ft)
Raktáron
1.867 Ft + ÁFA (2.371 Ft)
Előrendelhető
816 Ft + ÁFA (1.037 Ft)