Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek

Általános termékek

Rendezés:

Clinex Nano Protect Silver nice légkondi és szellőző tisztító, 1 L

Cikkszám: 77-344
 • Légkondicionáló és szellőztető rendszerek tisztítására, aktív nano ezüst és etanol tartalommal.
 • Garantálja a helyiségek és az autó belső terének tökéletes higiéniáját.
 • Megszünteti a kellemetlen szagokat.
 • 6 db/karton.

A tisztítás előtt ajánlott a Clinex A/C használata. Használati utasítás: Kapcsolja ki a légkondicionálót. Állítsa a hősugárzót hideg levegőre. Távolítsa el a légkondicionáló rendszer porszűrőjét. Állítsa a ventilátort belső keringetésre. Indítsa el maximális sebességgel. Permetezze a tisztítószert közvetlenül a fő levegő kimenet közepére. Kapcsolja ki, majd várjon 15 percet az autó vagy a légkondicionáló helyiségen kívül. Ezután indíthatja újra a légkondicionálót. VESZÉLY Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Védőkesztyű használata kötelező. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól, és más gyújtóforrástól távol tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.A termék 5 literes kiszerelésben is rendelhető, azonban az 5 literes kiszerelést nem postázzuk!

2.490 Ft + ÁFA (3.162 Ft)

Katrin kéztörlő papír, Classic L2 Blue, 2db

Cikkszám: 48110

Két rétegű, 190 m hosszú, 500 lap. Mindenféle felület tisztítására alkalmas. Kiváló minőségű. Erős szakítószilárdságú. Nem hagy papír részecske port a felületen. Rendkívül nagy a nedvszívó hatása. Ipari szintű mindennapi használatra is ideális.

1 csomagban 2 db guriga található.

9.589 Ft + ÁFA (12.178 Ft)

CLINEX Textile Foam szőnyeg- és kárpittisztító hab, PH 8, 1L

Cikkszám: 77-614
 • Professzionális szőnyeg- és kárpittisztító koncentrátum.
 • Új, továbbfejlesztett formulával.
 • A kárpittisztító hab használata késlelteti a szennyeződések lerakódását, felfrissíti a kárpit eredeti színét.
 • Zsírtalanító tulajdonságokkal rendelkezik, gátolja a szennyeződések újbóli lerakódását.
 • 6 db/karton.

Használati útmutató: Permetezze a tisztítandó felületre kb. 20 cm távolságból. Hagyja hatni egy pár másodpercig, majd tisztítsa le egy kefével vagy szivaccsal. Öblítést nem igényel. Használat előtt próbálja ki a terméket egy kevésbé látható felületen. Kizárólag szakmai felhasználó részére. Gyártási idő és szavatosság: lásd csomagolás. A gyártó és forgalmazó nem felelős a termék helytelen használatából eredő károkért. Optimális tárolási hőmérséklet: 5-30°C. Összetétel kategóriák: <5% anionos felületaktív anyagok, konzerválószerek: Butylphenyl Methylpropional, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

A termék 5 literes kiszerelésben is rendelhető, azonban az 5 literes kiszerelést nem postázzuk!

1.669 Ft + ÁFA (2.120 Ft)

CLINEX LCD képernyőtisztító 200 ml (12 flak./#)

Cikkszám: 77-687
LCD monitor és kijelző tisztítószer. Por, nikotin és más, zsíros szennyeződés eltávolítására alkalmas. Csíkmentesen szárad. Felhasználási javaslat: LCD kijelzők tisztítására. Használati útmutató: Használat előtt felrázandó. Permetezze a terméket puha, tiszta törlőruhára, majd törölje át a felületet. Tartalmaz: illatanyagok, konzerválószerek: Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, dimethylol glycol.
764 Ft + ÁFA (971 Ft)

CLINEX Glass üvegtisztítószer szórófejes PH10 1L (6 flak./#)

Cikkszám: 77-110
Üvegtisztító folyadék. Alkalmazási területek: Hatékony és megbízható tisztítószer ablakok, tükrök, kristályüveg, zománcozott, laminált és rozsdamentes acél elemek tisztításához. A készítmény még a legmakacsabb, beszáradt szennyeződéseket és zsírfoltokat is eltünteti. Minőségi összetevői az üvegfelületeken kristályfényű csillogást biztosítanak, használat után nem hagy csíkokat vagy foltokat. Antisztatikus összetevőinek köszönhetően védi a tisztított felületet a por lerakódásától. Használati utasítás: Használata során megelőző tisztításra nincs szükség. Hígítás nélkül használja. Használat előtt felrázandó. Vigye fel a készítményt közvetlenül a tisztítandó felületre vagy permetezze puha, tiszta ruhára. Majd törölje le a felületet. FIGYELEM Súlyos szemirritációt okoz. Védőkesztyű használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/ zuhanyozás. Elzárva tartandó. Összetétel kategóriák: <5 % nemionos felületaktív anyagok, <5 % amfoter felületaktív anyagok.
1.262 Ft + ÁFA (1.603 Ft)

CLINEX Destoner gépi vízkőoldószer, PH1, 1L

Cikkszám: 77-501
 • Vízkőoldó koncentrátum konyhai berendezések saválló felületeinek tisztítására.
 • Kifejezetten ajánlott vízforralók, merülőforralók, elektromos kávéfőzők, mosogatók, tálcák, valamint nikkel, acél és réz felületek vízkőoldására.
 • Mosogatógépben, öblítő programon szintén használható vízkőlerakódás megelőzése érdekében.
 • 6db/karton.

Használati útmutató: Vegye figyelembe a tisztítandó készülék vagy berendezés gyártói utasításait. Vízkőoldás után öblítse le a berendezést vízzel. Más készítménnyel ne keverje. Ne használja alumínium vagy lakkozott felületen. Hígítva használandó. A szennyezettség mértékétől függően az alkalmazandó hígítás: 30-200 ml termék / 1 L víz. (hatóidő: 15-30 perc), Szükség esetén ismételje meg a vízkőoldást. Mosogatógépekhez 30-200 ml szükséges egy öblítéshez. VESZÉLY Tartalmaz: foszforsav. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. A gőzök/permet belélegzése tilos. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Összetétel kategóriák: <5% nemionos felületaktív anyagok.

2.031 Ft + ÁFA (2.579 Ft)

CLINEX Lastrico kőburkolat tisztítószer PH2 1L (6 flak./#)

Cikkszám: 77-153
Nagyhatású kőburkolat tisztítószer erős szennyeződések eltávolítására. Különösen ajánlott kő, beton, gránit padlók, valamint cementtel, gipsszel szennyezett kerámiapadló tisztítására. Alkalmazási területek: makacs cementnyomok, a rozsda eltávolítása a zománcozott, terrakotta-, csempe-, pala-, valamint más saválló felületekről. Használati útmutató: Használat előtt felrázandó. Erősen szennyezett padlófelületen használja hígítatlanul. A szennyezettség mértékétől függően az alkalmazandó hígítás: Napi takarítás esetén: 50-200 ml termék/10 l víz. Márványpadló tisztítására csak nagyon erős szennyezettség esetén használja, (300 ml termék/1 l víz). Használat előtt próbáljuk ki egy kevésbé látható felületen. Ne használja nem saválló kőfelületeken. FIGYELEM Tartalmaz: Foszforsav, sósav. Súlyos szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. Bőrirritáló hatású. Az eredeti edényben tartandó. A kiömlött anyagot fel kell itatni a körülvevő anyagok károsodásának megelőzése érdekében. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Összetétel kategóriák: <5% anionos felületaktív anyagok.
1.664 Ft + ÁFA (2.113 Ft)

CLINEX Nano Protect Glass üvegtisztítószer szórófejes, PH 10, 1L

Cikkszám: 77-329
 • A tisztítandó területről könnyedén eltávolítja a makacs szennyeződéseket. A felületet ragyogóvá teszi, zsíroldó hatású és nem hagy csíkokat. A nano összetétel csökkenti a páralecsapódást, így a megtisztított felület sokáig tiszta marad.
 • Üveg- és kristályfelületek, tükrök és egyéb üvegborítású, zománcozott, laminált vagy rozsdamentes felületek tisztítására alkalmas.
 • 6 db/karton.

Használati útmutató: Használat előtt felrázandó. Permetezze a szert a tisztítandó felületre, majd tiszta törlőruhával vagy mikroszálas törlőkendővel törölje át. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. A termék színe állás után változhat. A színváltozás nem befolyásolja a termék hatékonyságát.

1.216 Ft + ÁFA (1.544 Ft)

CLINEX MAX DIRT alacsony habzású felmosó és felülettisztító 1L

Cikkszám: 77-650
Alacsony habzású zsíroldó minden típusú zsíros szennyeződés eltávolítására. Önjáró súrolókban is használható. Illatanyagot nem tartalmaz, ezért szobákban és étellel érintkező felületen is használható. Alkalmazási területek: Vízálló felületek, falak, padlózat és más mosható felület (pl. beton, PVC, természetes és mesterséges kő, csempe, alumínium, inox, porszórt, stb.) tisztítására ipari létesítményekben (gyártás és gasztronómia), (autó)szerelő műhelyekben. Használati útmutató: Használat előtt felrázandó. Hígítva használandó. Ajánlott hígítás: 20-1000 ml termék / 10 L víz (0,2-10%). Étellel érintkező felület tisztítása esetén a felületet vízzel le kell öblíteni. A termék színe állás után változhat. A színváltozás nem befolyásolja a termék hatékonyságát. A gyártó és forgalmazó nem vonható felelősségre a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért. Tárolási hőmérséklet: 5-30°C. Gyártási és eltarthatósági idő: lásd csomagolás. VESZÉLY Tartalmaz: Zsíralkohol etoxilát, Hexil D-glükozid, 2-(2-butoxietoxi)etanol, Sodium etasulfate. Súlyos szemkárosodást okoz. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. triizobutil-foszfát-ot tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Kizárólag professzionális felhasználásra. Összetétel kategóriák: 5 %-nál kevesebb EDTA és annak sói, 5 % vagy ennél több, de 15 %-nál kevesebb nemionos felületaktív anyagok, 5 %-nál kevesebb anionos felületaktív anyagok, tartósítószerek: oktil-izotiazolinon, 2-bróm-2-nitro-propán-1,3-diolt.
1.832 Ft + ÁFA (2.326 Ft)

CLINEX Anti-Oil olajos padló kézi/gépi tisztítószer PH13 1L (6 flak./#)

Cikkszám: 77-011

Olajos padló tisztítószer. Fékezett habzású gépi tisztítószer lúgálló padlófelületek takarítására. Korszerű alapanyagainak köszönhetően a zsírokat és olajokat nagyon jól nedvesít és emulgeálja, ideális műhelyek és üzemi csarnokok erősen olajos padlózatának takarítására. Alkalmazási területek: Építkezések, üzemcsarnokok, autószerelő műhelyek víz-, és lúgálló padlózatának tisztítására. Használati útmutató: Kézi tisztításra is használható. Használat előtt felrázandó. Hígítva használandó. A szennyezettség mértékétől függően az alkalmazandó hígítás: Napi takarítás esetén: 50-100 ml termék /10 l víz. Alapos nagytakarítás esetén: 300-500 ml termék /10 l víz. Gépi tisztítás esetén: 50-200 ml termék /10 l víz. VESZÉLY Tartalmaz: Nátrium-hidroxid, D-glükopiranóz. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vizzel. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Elzárva tartandó. Összetétel kategóriák: < 5% amfoter felületaktív anyagok, < 5% nemionos felületaktív anyagok, < 5% foszfánátok.

1.797 Ft + ÁFA (2.282 Ft)

CLINEX S5 univerzális padlótisztító és zsíroldószer PH13 5L

Cikkszám: 77-107

Univerzális padlótisztítószer és zsíroldószer. Sokoldalú tisztítószer a legtöbb makacs szennyeződés eltávolítására. Alkalmazott hígítástól függően alkalmas nagyon erősen szennyezett felületek alapos tisztítására éppúgy, mint napi takarításhoz. Alkalmazási területek: Erősen olajos ipari padlók tisztításához, épületek homlokzatának tisztításához, gépek, eszközök, motorok valamint mechanikai és autóalkatrészek tisztításához. Használati útmutató: Használat előtt felrázandó. Hígítva használandó. Hígítási arány padló tisztításához: 5-50 ml termék/ 1 l víz. Hígítási arány ipari gépek tisztításához: 5-100 ml termék / 1 l víz. Hígítási arány külső motormosóként: 1-10 ml termék/ 1 l víz. A termék színe állás után változhat. A színváltozás nem befolyásolja a termék hatékonyságát. VESZÉLY Tartalmaz: Nátrium-hidroxid. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szenynyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Elzárva tartandó. Összetétel kategóriák: <5% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, < 5% foszfánátok.

Ezt a terméket nem postázzuk!

9.662 Ft + ÁFA (12.270 Ft)

CLINEX Glass üvegtisztítószer PH10 5L

Cikkszám: 77-111

Üvegtisztító folyadék. Alkalmazási területek: Hatékony és megbízható tisztítószer ablakok, tükrök, kristályüveg, zománcozott, laminált és rozsdamentes acél elemek tisztításához. A készítmény még a legmakacsabb, beszáradt szennyeződéseket és zsírfoltokat is eltünteti. Minőségi összetevői az üvegfelületeken kristályfényű csillogást biztosítanak, használat után nem hagy csíkokat vagy foltokat. Antisztatikus összetevőinek köszönhetően védi a tisztított felületet a por lerakódásától. Használati utasítás: Használata során megelőző tisztításra nincs szükség. Hígítás nélkül használja. Használat előtt felrázandó. Vigye fel a készítményt közvetlenül a tisztítandó felületre vagy permetezze puha, tiszta ruhára. Majd törölje le a felületet. FIGYELEM Súlyos szemirritációt okoz. Védőkesztyű használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/ zuhanyozás. Elzárva tartandó. Összetétel kategóriák: <5 % nemionos felületaktív anyagok, <5 % amfoter felületaktív anyagok.

Ezt a terméket nem postázzuk!

2.244 Ft + ÁFA (2.850 Ft)