Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mosószerek/Őblitők

Rendezés:
Nézet:
Lenor Sensitive öblítő 45 mosáshoz, mely gondoskodik az Ön és szerettei bőréről. A leheletnyi fehérvirág illatba burkolt Sensitive öblítő a kényelem és gondoskodás érzetét kelti bennünk. A Lenor Sensitive termékcsalád tagjai kisbabák és érzékeny bőrűek ruháihoz is használhatók, mivel nem tartalmaznak allergén anyagokat, hipoallergének és rendelkeznek a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványával.
685 Ft + ÁFA (870 Ft)

A LENOR öblítője csökkenti a gyűrődést, ráadásul hihetetlenül puhává és illatossá varázsolja a ruhaneműt. A legérzékenyebb bababőrnek is biztonságos. Kellemes és hosszantartó virágos illatot biztosít egész napra. A(z) LENOR öblítő 45 mosásra elégséges. Kapacitása: 1360 ml.

A(z) LENOR Sensitive 1,36 l (45 mosás) öblítő legfőbb jellemzői

  • Tartós virágos illatot biztosít a ruháknak
  • A(z) LENOR öblítő max. űrtartalma: 1360 ml
  • 45 mosásra elégséges
  • Gyermek- és baba ruhák mosására is alkalmas
  • Illatossá és hihetetlenül puhává varázsolja a ruhaneműt
  • Csökkenti a gyűrődést és könnyíti a vasalást

Összetétel

5-15% Kationos felületaktív anyagok, parfümök

1.339 Ft + ÁFA (1.701 Ft)

Termékleírás

Termék információk

Perwoll Renew&Repair White finommosószer fehér és világos ruhákhoz.
A Perwoll Repair-Complex-et tartalmazó formulája aktívan gondoskodik ruháiról, megújítva a színek élénkségét és kisimítva a szövetszálakat a sérült mikro-szerkezetek javításával.
Gondoskodjon ruháiról a Perwollal, hogy minél tovább tündökölhessen bennük.

Összetevők

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, szappan, Optikai fehérítő, Enzimek, Illatanyagok (alpha-isomethyl ionone), Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Kövesse a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válasszon mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosáskor csak félig töltse meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.

Tárolás

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

3.881 Ft + ÁFA (4.928 Ft)