Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Mosószerek/Őblitők

Rendezés:
Nézet:

Termékleírás

Termék információk

Perwoll Renew&Repair White finommosószer fehér és világos ruhákhoz.
A Perwoll Repair-Complex-et tartalmazó formulája aktívan gondoskodik ruháiról, megújítva a színek élénkségét és kisimítva a szövetszálakat a sérült mikro-szerkezetek javításával.
Gondoskodjon ruháiról a Perwollal, hogy minél tovább tündökölhessen bennük.

Összetevők

5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, szappan, Optikai fehérítő, Enzimek, Illatanyagok (alpha-isomethyl ionone), Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Kövesse a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válasszon mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosáskor csak félig töltse meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.

Tárolás

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

2.335 Ft + ÁFA (2.965 Ft)
Lenor Sensitive öblítő 45 mosáshoz, mely gondoskodik az Ön és szerettei bőréről. A leheletnyi fehérvirág illatba burkolt Sensitive öblítő a kényelem és gondoskodás érzetét kelti bennünk. A Lenor Sensitive termékcsalád tagjai kisbabák és érzékeny bőrűek ruháihoz is használhatók, mivel nem tartalmaznak allergén anyagokat, hipoallergének és rendelkeznek a Skin Health Alliance bőrgyógyászati tanúsítványával.
685 Ft + ÁFA (870 Ft)