Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek

Szállítási információk

Fizetés és szállítás
 
Vételár, fizetési feltételek
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A mindenkori árváltozás jogát fenntartjuk! Amennyiben a feltüntetett ár változna, úgy arról kiszállítás előtt értesítjük!

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

- Készpénz/utánvét:
  • Szállításkor a megrendelt termék(ek) árát, és a szállítási/postaköltséget Ön a kiszállítónak/postásnak fizeti ki a termék átvételekor.
  • Személyes átvétel esetén telephelyünkön, készpénzben fizeti meg. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
  • Előre utalással: az utaláshoz díjbekérőt küldünk, mely minden szükséges adatot tartalmaz.
- Magyarország területén a GLS futárszolgálat, vagy cégünk által utánvétellel.
- Szállításkor a megrendelt termék(ek) árát, és a szállítási/postaköltséget Ön a kiszállítónak/postásnak fizeti ki a termék átvételekor.
 
Amennyiben elfogadja az általunk adott egyedi árajánlatot, és kosárba helyezi, majd megrendeli a kívánt terméket, úgy azt a továbbiakban megrendelésként kezeljük.

Szállítás:
A küldemények kézbesítése, szállítása Budapest és annak 35 kilométeres körzetén belül cégünk által történik. Ezen területen túl GLS futárszolgálattal kézbesítjük a megrendeléseket.. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási díjak:
Szállítási díjaink az ország területén egységesek.
Budapest és környéke 50.000+áfa fölött ingyenes, 50.000+áfa alatt a kiszállítás költsége bruttó 2.000 Ft/alkalom.

Szállítás és Postai csomagküldés esetén Csomagolási és Logisztikai költséget számolunk fel amely egységesen 

1.000+áfa és a számlán külön sorban fog szerepelni.

A Csomagolási és Logisztikai költségtől kizárólag a Személyes átvétel estén tudunk eltekinteni!
Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.


Személyes átvétel:
 
- 2220 Vecsés Ipar utca 12
Nyitvatartás:Hétfő-Csütörtök: 8:30-tól-16-óráig,
                                  Péntek: 8:30-tól-14-óráig
 
Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: Cégünk, mielőtt kézbesíti a terméket, előtte Önnel e-mailen vagy telefonon egyeztet a kiszállítás pontos időpontja miatt. A kézbesítés napközben H-P: 9:00-17:00 között történik.
 
Fizetési feltételek
 
Fizetés utánvéttel:
A megrendelt termék(ek) árát, és a postaköltséget Ön a postásnak fizeti ki a termék kiszállításakor.

Fizetés készpénzben a Cégünk futárának ,vagy személyes átvételkor:
A megrendelt termék(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön, a csomag átvételekor Cégünk futárának vagy telephelyünkön fizeti meg.

Elállási jog
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

Kézhezvételnek a postai átvételnél a csomag átvételének napját, házhoz szállítás esetén Cégünk futártól való átvétel napját értjük.

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza.

Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, Cégünk követelheti kárának megtérítését.

A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Cégünk elengedett a házhoz szállításkor.