Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

slh

slh

Rendezés:
Nézet:

Állítható pántokkal, csattal tökéletesen rögzíthető a felsőtestre.
A nappali láthatóságért a neonsárga elasztikus alapanyag, az éjszakai láthatóságért pedig a reflektív csíkok gondoskodnak.

40 fokon mosható!

1.108 Ft + ÁFA (1.407 Ft)
Használati utasítás A kézi refraktométerhez A készülék részei: nappali lemez, fő prizma, kalibráló csavar, gumi markolat. Fókusz beállítás, lencse Lépésekben: 1. lépés Nyissa fel a nappali lemezt, és helyezzen 2-3 csepp desztillált vizet a fő prizmára. Zárja le a lemezt, így a víz eloszlik a prizma egész felületén, nem hagyva légbuborékokat, vagy száraz foltokat. Hagyja, hogy a minta 30 másodpercen keresztül a prizmához igazítsa hőmérsékletét, mielőtt a 2. lépésre áttérne. (Ez lehetővé teszi, hogy a minta, alkalmazkodni tudjon a refraktométer hőmérsékletéhez.) 2. lépés. Tartsa a nappali lemezt fényforrás irányába és nézzen a lencsébe. Kör alakzatot fog látni közepén beosztásokkal. (A lencse közepére kell fókuszálni, hogy tisztábban lásson.) A felső területnek kéknek, míg az alsó résznek fehérnek kell lennie. (A képek csak tájékoztató jellegűek, a megfelelő skála a termékben szerepel.) 3. lépés. Nézzen bele a lencsébe, és kapcsolja be a kalibráló gombot. Addig csavarja, amíg a felső kék mező és az alsó fehér mező találkozásához nem ér, azaz pontosan a nulla pontig, ahogyan a képen is látható. Ez a bemérési folyamat vége. Ellenőrizze, hogy helyiség hőmérséklete alkalmas-e az oldathoz, amit használ (20C / 68 F). Ha a hőmérséklet, vagy a környezet (nem a minta) több mint 5F-tel emelkedne, javasolt a bemérési folyamat újabb elvégzése. Ha a készülék fel van szerelve automatikus hőmérséklet kompenzáció funkcióval, akkor a mérést végző szobában a hőmérséklet nem haladhatja meg a 20C-ot (68F), ellenkező esetben a készülék újra elvégzi a bemérést. Ezután a készülék pontosságát már nem befolyásolja a környezet hőmérsékletének elmozdulása az elfogadható tartományon belül (10C-30C). 4. lépés. Helyezzen a fő prizmára néhány cseppet a vizsgálandó mintából, zárja le a lemezt és ellenőrizze a jelzést. Állítsa a jelölőt a kék és fehér vonal találkozásához. Ezt követően láthatjuk a koncentráció bemérésének jelölését. 
10.732 Ft + ÁFA (13.629 Ft)

Tisztítja a felületeket, védi az öregedés és az UV sugár ellen.
Megakadályozza a porlerakódást és kellemes illatot hagy.

30 darab/csomag

681 Ft + ÁFA (865 Ft)

100 darabos zsugorcső szett műanyag dobozban. 10 centiméteres szálak.

Hőre zsugorodó cső, mely védi és szigeteli a vezeték, vagy kábelcsatlakozást. Árnyékolatlan kábelek és vezetékek kötéséhez, toldásához alkalmazható.

Elektromos csatlakozások szigetelésére, kábelek és kábelkötegek mechanikai kopások elleni védelmére és környezeti hatásokkal szembeni védelmére szolgálnak. A hőzsugor csövek segítségével javíthatóak a vezeték és kábelcsatlakozások, leszigetelhetőek a különböző átmérőjű vezetékekből álló kábelkötések és tömíthetőek a csatlakozói bekötések. Villamos erőátviteli szerelvényekben is alkalmazhatóak. Akár -55°C-től +125°C-ig terjedő hőmérsékleti tartományban használhatóak, ezért kiválóan alkalmazható gépjárműiparban és egyéb iparágakban.

• Kiszerelés: 10 x 1 méter / csomag

• Rendkívül rugalmas

• Kiváló elektromos szigetelési jellemzők

• Anyaga: Poliolefin

• Szett: 100 x 10 cm

• Szín: fekete

1.546 Ft + ÁFA (1.963 Ft)

Gyakorlatlan vezetőt jelző T betű öntapadós matrica.

Szín: rózsaszín (magassarkú minta a T betű alján, ami nagyon csajos!)

Méret: 19 x 23 cm

170 Ft + ÁFA (216 Ft)

Gyakorlatlan vezetőt jelző T betű öntapadós matrica.

Szín: sötétkék

Méret: 19 x 23 cm

170 Ft + ÁFA (216 Ft)
Védőszemüveg anyaga: műanyag
állítható hosszúságú szár, kék keret, lencséje víztiszta, 2,2mm vastag, anyaga polikarbonát.
216 Ft + ÁFA (274 Ft)

Gyakorlatlan vezetőt jelző T betű öntapadós matrica.

Szín: rózsaszín (magassarkú minta a T betű alján, ami nagyon csajos!)

Méret: 19 x 23 cm

1.141 Ft + ÁFA (1.450 Ft)

10 darabos normál biztosíték készlet bliszterlapon.

Tartalma:

2db 7,5A (barna)
2db 10A (piros)
2db 15A (kék)
2db 20A (sárga)
1db 25A (fehér)
1db 30A (zöld)

205 Ft + ÁFA (261 Ft)