Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
55 oldó ro rozsda
RO-55 - Rozsdaoldó 0,5 liter
688 Ft + ÁFA ( 873 Ft )
Menny.:db

RO-55 - Rozsdaoldó 0,5 liter

688 Ft + ÁFA ( 873 Ft )
Menny.:db
Gyártó cikkszám: RO05

Rendkívül hatékony a vízkő eltávolítására!

Foszforsav alapú, kationos, felületaktív, tisztító hatású adalékanyagot, inhibítort tartalmaz. Alkalmas a háztartásokban a kávéfőzők, WC-k, metlachi lapok, csempék vízkőmentesítésére. Eredményesen használhatja szaniter helyiségekben vízkő, húgykő eltávolítására.

Leírás és Paraméterek

Felhasználási javaslat 

RO-55 rozsdaoldó és átalakító hatékonyan távolítja el a rozsdát. Fontos, hogy minden esetben először a kezelendő felületről a leveles rozsdát mechanikai úton (koronggal, kefével, stb.) el kell távolítani.

A termék használatára többféle lehetőség áll rendelkezésre.

Fürdetéses módszer:  A módszer lényege, hogy az RO-55 terméket egy tartályba, kádba, edényzetbe öntjük, majd a kezelni kívánt munkadarabot belehelyezzük, megfelelő ideig bent tartjuk, majd kivesszük, alaposan lemossuk vízzel és további kezelésnek vet(het)jük alá.

Fontos,hogy a tartály anyaga olyan anyag legyen, amely az RO-55 termék hatásának ellenáll, így az lehet műanyag, üveg, saválló acél. Célszerű akkora edényzetet választani, hogy az RO-55 teljesen ellepje a munkadarabot. Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a kezelendő tárgy nem ülhet le az edényzet aljára, hiszen akkor nem megfelelő az érintkezés a folyadékkal, így a felület nem lesz megfelelően kezelve. Ugyanez vonatkozik az edényzet falaira is. Fontos, hogy a műveletet megfelelő szellőztetés mellett végezzük! A kezelési időt befolyásolja a tárgyakon lévő rozsda vastagsága. Az RO-55-öt nem szabad 30°C fölé melegíteni, célszerű a szobahőmérsékletű felhasználás.

Ecseteléses módszer: Ennél a módszernél a felületre ecsettel hordjuk fel az RO-55-öt. A felületet folyamatosan nedvesen kell tartani, hogy az RO-55 megfelelően ki tudja fejteni hatását. A műveletet addig végezzük, amíg a kezelni kívánt felület alatt fémtiszta felület nem lesz látható. A felületen száradás után fehér (bizonyos esetekben acélkék színű), porszerű anyag képződik. Ezt a bevonatot távolítsuk el mechanikai úton! Ezt legegyszerűbben csiszolópapírral, csiszolókoronggal tudjuk megtenni.

Amennyiben a felületen még folyékony vegyszermaradványt észlelünk, azt távolítsuk el vizes ronggyal, szivaccsal!

Szórásos módszer: TILOS SZÓRÁSSAL FELHORDANI!

Az RO-55 a horganyzott felületről is eltávolítja a fehérrozsdát. Horganyzott felületen történő alkalmazásnál figyelni kell, hogy az RO-55 csak a kezelni kívánt felületre jusson, különben a cink bevonatot megkezdi, károsítja!

Az RO-55-tel történő rozsdamentesítést és a kapcsolódó műveleteket (csiszolás, korongozás, stb.) mindig kellő körültekintéssel és odafigyeléssel végezzük!

Az RO-55 nem tűzveszélyes termék és minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Az RO-55 rendelkezik vízkőoldó tulajdonsággal is, illetve a betonnal szennyezett munkadarabokat is megtisztítja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Az adott termékkel leggyakrabban vásárolt termékek.

RO-55 - Rozsdaoldó 1 liter

Raktáron
1.084 Ft + ÁFA (1.377 Ft)

Műszerolaj, 120 ml

Raktáron
606 Ft + ÁFA (769 Ft)

Sisa - Zsírkréta

Raktáron
576 Ft + ÁFA (731 Ft)

WD-40 többfunkciós spray, 400ml

Raktáron
2.607 Ft + ÁFA (3.311 Ft)

CarloFon - Szilikon spray, 400 ml

Raktáron
1.867 Ft + ÁFA (2.371 Ft)

Szilikonzsír, 100gr

Raktáron
1.426 Ft + ÁFA (1.811 Ft)