Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek
Q11 fényszóró felújító készlet
5.584 Ft + ÁFA ( 7.091 Ft )
Menny.:db

Q11 fényszóró felújító készlet

5.584 Ft + ÁFA ( 7.091 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 15513
Gyártó cikkszám: 15513

A készlettel újra az eredeti állapotába teheti fényszóróit.

  • A DIY fényszóró-helyreállító készlet mindent tartalmaz, ami az elkopott lencsék visszaállításához szükséges.
  • Nagyszerű eredményeket érhet el a legtöbb műanyag lencsén, mint például a hátsó lámpák, pótkocsik, hajóablakok, sisakvédők, motorkerékpár szélvédők, motoros szánok és egyéb felületeken.
  • A KIT tartalmaz: 2 x P800 csiszolókorong 2 x P1200 csiszolókorong 2 x P2000 csiszolókorong 2 x szivacstárcsa (1 narancs és 1 fehér) 2 x 40 g lengyel paszta 2 x 3ml Védje a folyadékot UV-tól 1 x maszk szalag (300 * 2 cm) 1 x Backer M10 szál 1 x M10-es adapter.
  • Sárga, kopott fényszórók lencséinek tisztaságát, fényes állapotát állítja elő, javítja a fényszóró teljesítményét, könnyebb, mint a régi fényszóró cseréje.
  • Könnyen kezelhető utasítások.
  • Kézi vagy gépi polírozáshoz egyaránt. A gépi polírozás általában jobb eredményeket mutat.

(Autófényszóró-visszaállító készlet nem tartalmazza a háztartási fúrót.)

Leírás és Paraméterek

ELŐKÉSZÍTÉS: Tisztítsa meg a fényszóró lencséjét vízzel. Maszkolja le a lencsét körülvevő területet, hogy ne kerüljön karcolások a közeli festett felületekre.

1. Csiszolás: nedvesítse meg a csiszolókorongot, és rögzítse a hátlaphoz. Három különböző szemcséjű csiszolással távolítsa el a nehéz sárgást, a fakulást és a korróziót. Megjegyzés: A csiszolókorongokat durva-finomra használja: P800 -> P1200 -> P2000. Ennek elmulasztása a helyreállítás meghiúsulásához vezet.

2. Polírozás: Helyezze a narancssárga szivacs korongot a hátlapra, és felhordja a lengyel pasztát. Polírozza a lencsét, amíg a fény nem áll vissza eredeti állapotába. Megjegyzés: A jobb eredmény érdekében használjon elektromos puffert vagy polírozót. Ha kézzel csiszol, akkor csiszoljon legalább 200 kör alakú lökettel az óramutató járásával megegyező irányban.

3. Védelem: Tisztítsa meg a fényszóró lencséjét és ellenőrizze, hogy a lencse száraz-e a védelmi lépés előtt. Használja a készletben található fehér szivacstárcsát. Vigyen egyenletesen a védőfolyadékot a lencse felületére. Felhelyezése után tartsa fenn 10-15 percig, hogy a folyadék egyenletesen folyjon. Ezután azonnal szárítsa közvetlen napfényben (javasolt 1-2 óra). Ha nem, akkor por és más szennyeződések tapadnak a folyadék viszkozitása miatt, amely befolyásolja a fényszóró fényerejét. Megjegyzés: A pólóknak el kell kerülniük a napfényt, amikor a fényszóró védőfolyadékot felhordnak (nagyon fontos). A 3. lépés után tartsa szárazon a lencsét. Ne mossa le az autót 24 órán keresztül. TARTSA TÁVOL GYERMEKEKTŐL. Súly[kg]: 0.28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Az adott termékkel leggyakrabban vásárolt termékek.

Favorit 2T Full Synth 100ml

Raktáron
469 Ft + ÁFA (596 Ft)