Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek

Gumi/Medenceragasztó (foltok)

Rendezés:

TipTop - Medence ragasztó (Camplast, mini)

Cikkszám: 5523001
Professzionális medence ragasztó.

Készlet tartalma:

  • 2 db 35mm javítófolt
  • 1 db 45 mm javítófolt
  • 1 db 73 x 38  mm javítófolt
  • 1 tubus Camplas cement 6 g
  • 1 db dörzspapír
1.599 Ft + ÁFA (2.031 Ft)

Kerékpár - Gumiragasztó készlet - TT-02

Cikkszám: TT02

Kompakt kerékpár-gumijavító készlet.

A kerékpározás elengedhetetlen tartozéka! Otthoni javításoknál és hosszabb túrák esetén egyaránt használható. A praktikus kis műanyag tok egyszerűen elhelyezhető, nem jelent terhet.Minden, ami a javításhoz szükséges: az egységcsomag nagyobb és kisebb javítófoltok mellett vulkanizálót, dörzspapírt, szelepcsövet és használati útmutatót is tartalmaz. A foltokat és a ragasztót külön is meg lehet vásárolni, így ha a készletből valamelyik tartozék elfogy, akkor a hiányzó részt egyszerűen lehet pótolni. A készletek részletes tartalmát az alábbiakban ismertetjük.

1.037 Ft + ÁFA (1.317 Ft)

Kerékpár - Gumiragasztó készlet - TT-01

Cikkszám: TT01

Kompakt kerékpár-gumijavító készlet.

A kerékpározás elengedhetetlen tartozéka! Otthoni javításoknál és hosszabb túrák esetén egyaránt használható. A praktikus kis műanyag tok egyszerűen elhelyezhető, nem jelent terhet. Minden, ami a javításhoz szükséges: az egységcsomag nagyobb és kisebb javítófoltok mellett vulkanizálót, dörzspapírt, szelepcsövet és használati útmutatót is tartalmaz. A foltokat és a ragasztót külön is meg lehet vásárolni, így ha a készletből valamelyik tartozék elfogy, akkor a hiányzó részt egyszerűen lehet pótolni. A készletek részletes tartalmát az alábbiakban ismertetjük.

855 Ft + ÁFA (1.086 Ft)

Uszoda - Bestway száraz javító folt 6,5 x 6,5 cm 10/db

Cikkszám: FFH020

Javítófolt föld feletti medencék fóliájának ragasztásához. Csak száraz fóliára használható.

Csomag tartalma: 10 db javítófolt.

Mérete: 42.3 cm²

737 Ft + ÁFA (935 Ft)

TT-Vulkanizáló folyadék, 10 g

Cikkszám: TTVF10
Gumi és szelepjavító foltok, gumi anyagú szelepek vulkanizálására alkalmas anyag.
579 Ft + ÁFA (735 Ft)

TT-Vulkanizáló folyadék, 5 g

Cikkszám: 5059032
Gumi és szelepjavító foltok, gumi anyagú szelepek vulkanizálására alkalmas anyag.
428 Ft + ÁFA (543 Ft)

Technicoll - Gumiragasztó, 20ml

Cikkszám: R-310

Viszonteladóinknak 20 db, vagy annál több vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk, melyet a kosárban automatikusan levonunk!

Természetes, kaucsuk alapú, nagyon erős, elasztikus, a hideg környezetnek is ellenálló ragasztó. Nagy jól alkalmazható különböző gumifajták, különösen gumibelsők és nem jól tömített (pl. hűtőrendszer) tömlők ragasztásához.

785 Ft + ÁFA (997 Ft)

Motorkerékpár - Gumiragasztó készlet TT-10

Cikkszám: TT10

Kompakt gumijavító készlet.

Otthoni javításoknál és hosszabb túrák esetén egyaránt használható. A praktikus kis műanyag tok egyszerűen elhelyezhető, nem jelent terhet. Minden, ami a javításhoz szükséges: az egységcsomag nagyobb és kisebb javítófoltok mellett vulkanizálót, dörzspapírt, szelepcsövet és használati útmutatót is tartalmaz. A foltokat és a ragasztót külön is meg lehet vásárolni, így ha a készletből valamelyik tartozék elfogy, akkor a hiányzó részt egyszerűen lehet pótolni. A készletek részletes tartalmát az alábbiakban ismertetjük.

1.375 Ft + ÁFA (1.747 Ft)

Tömlőfolt Nr.1. 35mm

Cikkszám: TTNR1

Kerékpár-, motorkerékpár-, autó-, és más járműtömlő javításához.
A dupla fogazású TIP TOP tömlőfoltok kiemelkedően jó tapadást és 100%-os vulkanizációt biztosítanak. Többrétegű, lépcsőzetes felépítésű, ennek köszönhetően a tömlő és a folt között egyenletes lesz a nyúláskiegyenlítés, a javított rész körül pedig nem keletkezik kiemelkedő perem.

30/karton

147 Ft + ÁFA (187 Ft)

Gumiragasztó készlet - TT-12

Cikkszám: TT12

Kompakt gumijavító készlet.  

Otthoni javításoknál és hosszabb utak esetén egyaránt használható. A praktikus kis műanyag tok egyszerűen elhelyezhető, nem jelent terhet. Minden, ami a javításhoz szükséges: az egységcsomag nagyobb és kisebb javítófoltok mellett vulkanizálót, dörzspapírt, használati útmutatót is tartalmaz. A foltokat és a ragasztót külön is meg lehet vásárolni, így ha a készletből valamelyik tartozék elfogy, akkor a hiányzó részt egyszerűen lehet pótolni. A készletek részletes tartalmát az alábbiakban ismertetjük.
3.206 Ft + ÁFA (4.071 Ft)

Tömlőfolt Nr.2. 45mm

Cikkszám: TTNR2

45mm. Kerékpár-, motorkerékpár-, autó-, és más járműtömlő javításához.
A dupla fogazású TIP TOP tömlőfoltok kiemelkedően jó tapadást és 100%-os vulkanizációt biztosítanak. Többrétegű, lépcsőzetes felépítésű, ennek köszönhetően a tömlő és a folt között egyenletes lesz a nyúláskiegyenlítés, a javított rész körül pedig nem keletkezik kiemelkedő perem.

30db/karton

222 Ft + ÁFA (282 Ft)

Gumiragasztó készlet

Cikkszám: TT11

Kompakt gumijavító készlet.

Otthoni javításoknál és hosszabb túrák esetén egyaránt használható. A praktikus kis műanyag tok egyszerűen elhelyezhető, nem jelent terhet. Minden, ami a javításhoz szükséges: az egységcsomag nagyobb és kisebb javítófoltok mellett vulkanizálót, dörzspapírt, szelepcsövet és használati útmutatót is tartalmaz. A foltokat és a ragasztót külön is meg lehet vásárolni, így ha a készletből valamelyik tartozék elfogy, akkor a hiányzó részt egyszerűen lehet pótolni. 
1.609 Ft + ÁFA (2.044 Ft)