Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Caramba - Fagyasztós csavarlazító 500ml

Ár:
2.174 Ft + ÁFA ( 2.760 Ft )
Gyártó cikkszám: 6610001

CARAMBA Power rozsdaoldó

Alkalmazási terület: A CARAMBA Power rozsdaoldó egy négyszeres hatású rozsdaoldó, mely rendkívül gyorsan fellazítja az elrozsdásodott részeket. A CARAMBA Power rozsdaoldó hatékonyan eltávolítja a szennyező kérget, olajmaradékot, elgyantásodott részeket, fémrészekhez tapadó ragasztóanyag-maradékot, tisztítja a csavarmeneteket és könnyű és fáradságmentes munkát biztosít a szükséges munkaidő csökkenése mellett.

Leírás és tulajdonságok: A CARAMBA Power rozsdaoldó négyszeres hatásának köszönhetően rendkívül gyorsan fellazítja az elrozsdásodott részeket. • A hatóanyagok különleges összetételének köszönhetően a rozsdaoldó az elrozsdásodott munkadarab kezelt részét hirtelen lehűti akár -35 °C-ra. • Az elrozsdásodott és elszennyeződött részek hirtelen lehűlés okozta zsugorodása következtében keletkezett mikrorepedésekbe a CARAMBA Power rozsdaoldó jó kapilláris hatásának köszönhetően könnyen és mélyen behatol. • A különleges adalékanyagok gondoskodnak arról, hogy a CARAMBA Power rozsdaoldó eljut a rozsdakristályokhoz és a korábban bejutott nedvességhez, és megszünteti a rozsdarétegek közötti kapcsolatot. • A csúszásaktív PTFE-részecskék gondoskodnak a megfelelő kenésről és megkönnyítik rozsdaoldás folyamatát. A CARMBA Power rozsdaoldó sav- és szilikonmentes.

Alkalmazás: Szórja fel a CARAMBA Power rozsdaoldót az elrozsdásodott részekre. A leoldási folyamat során ügyelni kell arra, hogy az első teljes csavarmenet fordulat után a CARAMBA Power rozsdaoldót azonnal utána kell öblíteni.

Műszaki adatok: Megjelenési forma: színtelen, nem teljesen áttetsző Szag: jellemző Sűrűség 20 °C-on: 0,82 g/ml Lobbanáspont: > 65 °C Figyelem: Fényezett felületre vagy gumira csak rövid ideig szabad alkalmazni. Kérjük, olvassa el a csomagolóanyagon, valamint az aktuális biztonsági adatlapon található figyelmeztetéseket is. 

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az adott termékkel leggyakrabban vásárolt termékek.

Raktáron
1.169 Ft + ÁFA (1.484 Ft)
Előrendelhető
974 Ft + ÁFA (1.236 Ft)
Raktáron
873 Ft + ÁFA (1.109 Ft)
Készlethiány
647 Ft + ÁFA (822 Ft)
Raktáron
1.455 Ft + ÁFA (1.847 Ft)
Raktáron
480 Ft + ÁFA (609 Ft)
Raktáron
1.249 Ft + ÁFA (1.587 Ft)
Raktáron
1.627 Ft + ÁFA (2.066 Ft)