Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

WD-40 Motorkerékpár specialista

WD-40 SPECIALIST MOTORBIKE

Bemutatkozik a WD-40 Motorbike, egy olyan új termékcsalád, melyet kifejezetten motorosoknak, szerelőknek és megrögzött rajongóknak terveztek. A Motorbike termékek a legjobb minőséget biztosítják a motorkerékpár egész éves karbantartását illetően, miközben elősegítik a teljesítménynövekedést.

Ez idáig motorosok generációi alkalmazták az eredeti WD-40 Multifunkciós spray-t a teljesítmény fenntartása és javítása érdekében. Ezúttal azonban a mindenki által ismert márka örömmel kínálja legújabb, specifikusan motorkerékpárokhoz kifejlesztett

  • Lánctisztító      
  • Féktisztító
  • Szilikon
  • Total wash
  • Lánckenő
Rendezés:
Nézet:

A motorkerékpár lánckenő spray ideális kenőanyag a lánc kenéséhez. Képletünk tartós kenést biztosít és minden típusú láncra alkalmas, beleértve az O, X és Y láncokat is.

A folyadék minden egyes láncszembe behatol és minden felületen védőréteget képez, amely biztosítja a hatékony működést a legszárazabb körülmények között is.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja.

3.057 Ft + ÁFA (3.882 Ft)

A Szilikon Spray elvégzi a munkát, magas fényű felületet biztosít a motorkerékpáron, ami újszerűvé teszi a motorodat. 

A szilikon alapú formula alkalmas gumikomponensekre, védi a gumielemeket az idő előtti kopástól és a repedésektől.

A professzionális járműápolási hatás érdekében vidd fel a WD-40 Szilikon Spray-t a tiszta és száraz felületre (a felhordás előtt alaposan rázd fel a flakont). A spray gyorsan elpárolog, tökéletes fényt hagyva.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja.

2.691 Ft + ÁFA (3.418 Ft)

A motorkerékpár Total Wash univerzális spray gyorsan és tökéletesen eltávolítja a por, a sár és az egyéb szennyeződéseket a motorkerékpár alkatrészeiről. Finom védőréteget biztosít és rendkívül egyszerűen használható. Elég megrázni a flakont, a készítményt a felületre permetezni és megvárni, amíg a Total Wash elvégzi a dolgát, majd öblíteni. Néhány perc és a motorbicikli tökéletesen tiszta lesz.

A spray segítségével tiszta felületet kapunk.  Biztonsággal lehet használni fényezésen, műanyagon, gumin, alumíniumon, króm felületen, szénszálakon és fékbetéteken, tehát a motoron található összes felületen.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja

2.916 Ft + ÁFA (3.703 Ft)

Kiváló tisztítószert kínálunk, amely tökéletes műszaki állapotban tartja a motorkerékpár láncokat. 

A spray hatékonyan eltávolítja az olaj- és zsírlerakódásokat, valamint az egyéb szennyeződéseket, helyreállítva a láncmechanizmus tisztaságát. 

Biztonságosan használható a lengővilla alkatrészeinek egész éves tisztításához is. 

A WD-40 néhány perc alatt kifejti hatását, gyorsan szárad és nem hagy foltot. A motorodat tisztítás után azonnal használhatod, de ajánljuk a WD-40 Lánckenő Spray használatát.

A Specialista Motorkerékpár lánctisztító rendszeres használata segít fenntartani a működési hatékonyságot és meghosszabbítja a lánc élettartamát.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja.

2.916 Ft + ÁFA (3.703 Ft)

A motorkerékpár féktisztító egy erős, gyorsan száradó aeroszolos termék, amely feloldja az olaj, zsír és por felhalmozódását a fék alkatrészeken. A Specialist Motorkerékpár féktisztító erőteljes hatásának köszönhetően eltávolítja a maradék port, a sarat és egyéb szennyeződéseket. Gyorsan feloldja az olaj-, zsír- és fékpor maradványokat. Percek alatt szárad, maradék nélkül.

A WD-40 motorkerékpár féktisztító rendszeres használata meghosszabbíthatja a féktárcsák és a fékbetétek élettartamát, csökkentheti a fék csikorgó zaját, ezáltal biztosítva a kényelmesebb vezetést.

2.649 Ft + ÁFA (3.365 Ft)