Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

WD-40 Motorbike specialist

WD-40 SPECIALIST MOTORBIKE

Bemutatkozik a WD-40 Motorbike, egy olyan új termékcsalád, melyet kifejezetten motorosoknak, szerelőknek és megrögzött rajongóknak terveztek. A Motorbike termékek a legjobb minőséget biztosítják a motorkerékpár egész éves karbantartását illetően, miközben elősegítik a teljesítménynövekedést.

Ez idáig motorosok generációi alkalmazták az eredeti WD-40 Multifunkciós spray-t a teljesítmény fenntartása és javítása érdekében. Ezúttal azonban a mindenki által ismert márka örömmel kínálja legújabb, specifikusan motorkerékpárokhoz kifejlesztett

  • Lánctisztító      
  • Féktisztító
  • Szilikon
  • Total wash
  • Lánckenő
Rendezés:
Nézet:

Lánctisztító Spray

Ez a könnyen használható termék gyorsan eltünteti a piszkot, szennyeződéseket, port és olajat a láncról. Kompatibilis O-, X- és Z-gyűrűs láncokhoz. A spray könnyen eltávolítja a szennyező anyagokat és percek alatt megszárad. A rendszeres lánctisztítás csökkenti a lánc kopását ezzel segítve a teljesítmény megőrzését.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja.

2.338 Ft + ÁFA (2.970 Ft)

 Ez a könnyen elillanó spray gyorsan hat, könnyen felvihető és használata után nincs szükség polírozásra sem.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja.

2.741 Ft + ÁFA (3.481 Ft)

Ez egy univerzális tisztítószer, gyorsan áthatoljon a használat során motorra rakódott piszkon és film rétegeken. A spray segítségével szép felületet tudunk létrehozni és biztonsággal lehet használni fényezésen, műanyagon, gumin, alumíniumon, króm felületen, szénszálakon és fékbetéteken; a motoron található összes felületen.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja.

2.711 Ft + ÁFA (3.442 Ft)

Lánckenő spray Ez a termék tartós kenést és védelmet biztosít a motorláncoknak. Kompatibilis O, X és Z-gyűrűs láncokkal is. A kivételesen hosszan tartó hatása miatt különösen száraz időhöz tökéletes. Gyorsan szárad és ellenáll a kilengéseknek. Rendszeres használata segít megőrízni a teljesítményt és a láncok élettartamát növeli.

Jövedéki termék! Viszonteladó kizárólag kitöltött nyilatkozattal és működési engedéllyel árulhatja.

2.338 Ft + ÁFA (2.970 Ft)