Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

WD-40 Kerékpár specialista

Rendezés:
Nézet:

Ha szeretsz biciklizni, az időjárástól függetlenül, akkor a Bike kenőanyag terméket neked találták ki. A PTFE-alapú formula képes kezelni bármit, így biztos lehetsz benne, hogy kerékpárod teljes mértékben védett lesz a víz behatolása, korrózió, rozsda és kopás ellen.

Áttetsző, viszkózus WD-40 formulának köszönhetően gyorsan behatol a rendszerekbe és a szűk helyekre. A BIKE All Condition hosszan tartó kenőanyag réteget hagy a kerékpár láncon, amely egyenletesebb hajtást biztosít minden környezetben.

2.389 Ft + ÁFA (3.033 Ft)

A kerékpárlánc zsírtalanítása időigényes folyamat.  A Specialist Bike zsírtalanító formulánk tökéletes a zsírok, a szennyeződések, az olaj és egyéb maradványok gyors és egyszerű eltávolításához. Minimális erőfeszítéssel megtisztíthatod a lánckereket, a váltót és a láncot. 

Használatához egyszerűen permetezd rá a gyorsan ható formulát, hagyd, hogy szűk helyekre is eljusson, majd egy ruhával töröld le a felesleges piszkos folyadékot. Ismételd meg igény szerint, amíg az összes szennyeződést, zsírt és piszkot el nem távolítottad.

3.037 Ft + ÁFA (3.857 Ft)

A Bike Nedves kenőolaj tökéletes azoknak az izgalomra vágyóknak, akiket nem zavarnak a rossz körülmények! A kifejezetten nedves és sáros út viszonyokhoz tervezett WD-40 Specialist Bike Nedves Kenőanyag tökéletes állapotban tartja a láncot, a váltókat és a lánckerekeket.

A sima, könnyen felvihető kenőanyag gyorsan behatol mélyen a láncszemekbe. Tartós, sárnak és víznek ellenálló filmréteget biztosít, amely véd a kopástól és csökkenti a súrlódást.

Jövedéki termék!

2.990 Ft + ÁFA (3.797 Ft)

A Bike Száraz kenőolajat kifejezetten azoknak az off-roadosoknak készítettük, akik száraz és poros körülmények között tekernek. A szuper sűrű és egyenletes PTFE-alapú összetétel gyorsan és egyszerűen bevonja az alkatrészeket. Tartós, portaszító kenést biztosít, amely segít leküzdeni a szennyeződéseket és lerakódásokat, egyben a láncot karbantartja.

Használd a Bike Száraz kenőolajunkat minden lánctípushoz, váltókhoz és a lánckerekekhez. A hatékonyság növelése, valamint a súrlódás és a kopás csökkentése érdekében használd a legszárazabb, legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is.

2.311 Ft + ÁFA (2.935 Ft)