Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek

WD-40 Kerékpár specialista

Rendezés:

WD 40 Bike száraz kenőolaj 100ml

Cikkszám: WD40DDL

A Bike Száraz kenőolajat kifejezetten azoknak az off-roadosoknak készítettük, akik száraz és poros körülmények között tekernek. A szuper sűrű és egyenletes PTFE-alapú összetétel gyorsan és egyszerűen bevonja az alkatrészeket. Tartós, portaszító kenést biztosít, amely segít leküzdeni a szennyeződéseket és lerakódásokat, egyben a láncot karbantartja.

Használd a Bike Száraz kenőolajunkat minden lánctípushoz, váltókhoz és a lánckerekekhez. A hatékonyság növelése, valamint a súrlódás és a kopás csökkentése érdekében használd a legszárazabb, legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is.

2.667 Ft + ÁFA (3.387 Ft)

WD-40 Specialista kerékpár nedves kenőolaj 100ml

Cikkszám: WD40BIKEDWL

A Bike Nedves kenőolaj tökéletes azoknak az izgalomra vágyóknak, akiket nem zavarnak a rossz körülmények! A kifejezetten nedves és sáros út viszonyokhoz tervezett WD-40 Specialist Bike Nedves Kenőanyag tökéletes állapotban tartja a láncot, a váltókat és a lánckerekeket.

A sima, könnyen felvihető kenőanyag gyorsan behatol mélyen a láncszemekbe. Tartós, sárnak és víznek ellenálló filmréteget biztosít, amely véd a kopástól és csökkenti a súrlódást.

Jövedéki termék!

2.776 Ft + ÁFA (3.526 Ft)