Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Üzemanyag adalékok

Rendezés:
Nézet:

1. MÛKÖDÉSI MECHANIZMUS:

- A SPURI üzemanyagba adagolva az ellátó rendszert tisztítja.
- A nagytakarítást a robbanótérben is folytatja, egészen a kipufogórendszeren át, folyamatosan.
- Második technikai jellemzõje, hogy folyamatosan keni az üzemanyaggal érintkezõ felületeket, kopáscsökkentõ hatást kifejtve.
- Hosszantartó használat mellett a mozgó fémalkatrészeket fényesre edzi.
- Harmadik alapvetõ elõnye, hogy egységnyi üzemanyagból a tisztítás után minimum 10%-kal több energia, illetve teljesítmény nyerhetõ, mert javítja az égéshez szükséges oxigén affinitását, növelve a katalizátorok éllettartamát és hatékonyságát.
- Hígítja az üzemanyag téli konzisztenciáját, így dermedésgátlóként is használható!

20 darab/doboz

Jövedéki engedélyes termék!

1.518 Ft + ÁFA (1.928 Ft)

1. MÛKÖDÉSI MECHANIZMUS:

- A SPURI üzemanyagba adagolva az ellátó rendszert tisztítja.
- A nagytakarítást a robbanótérben is folytatja, egészen a kipufogórendszeren át, folyamatosan.
- Második technikai jellemzõje, hogy folyamatosan keni az üzemanyaggal érintkezõ felületeket, kopáscsökkentõ hatást kifejtve.
- Hosszantartó használat mellett a mozgó fémalkatrészeket fényesre edzi.
- Harmadik alapvetõ elõnye, hogy egységnyi üzemanyagból a tisztítás után minimum 10%-kal több energia, illetve teljesítmény nyerhetõ, mert javítja az égéshez szükséges oxigén affinitását, növelve a katalizátorok éllettartamát és hatékonyságát.
- Hígítja az üzemanyag téli konzisztenciáját, így dermedésgátlóként is használható!

20darab/doboz

Jövedéki engedélyes termék!

4.086 Ft + ÁFA (5.189 Ft)

- Cégünk 2001. óta foglalkozik a SPURI, mint alaptalálmány fejlesztésével. Eljutottunk a SPURI JG-2 kék színû folyadékhoz, melynek tulajdonságai kimagaslók lettek a hosszantartó tesztelések folyamán. Az adalék megfelel minden rally -ban használatos széria benzinhez, megfelel a környezetvédelmi elõírásoknak. Ezt oly módon teszi, hogy a kipufogógáz összetétele pozitív irányba változik. Befizetésre kerül a jövedéki adója és megfelelünk mindenféle vám- és pénzügyõri szabálynak. A SPURI JG-2 -es szabad forgalomba árusított energia itala minden jármûnek (így a vele elkészített 102-es kísérleti oktánszámig) homológ. Széria benzinnek számít akkor is, ha két kiskereskedelmi forgalomban kapható, különbözõ olajtársaságtól vásárolt benzint pl.: fele-fele arányban használunk. (A vegyi hatás lehet, hogy kiszámíthatatlanul rosszabb!). A saját benzinkút hálózat is adalék csomaggal árulja a benzint, sõt téli-nyári idõszaki sûrû változtatásokkal. Innen pedig csak egy lépés legálisan megvásárolni az olajtársaság adalékát. Igen, de a benzinnek kb. 20 féle paramétere van, viszont 20 féle adalékot nem árulnak.
- Öt év tapasztalata után elmondhatjuk, hogy bármilyen autó típusban jól vizsgázott a JG-2 adalék, azaz a jégbenzin adalék. Van téli viszonyokra kifejlesztett JG-3 típus is. Ezt külön gyártjuk, a hideg viszonyokra. Minden benzin, amelybe adalékolunk más, így nyilván segítség, ha a Szaki Kft az analizált benzinhez megadja a JG-2-es adalékolási arányszámát, vagy fizikailag is segít homológ módon a két széria terméket összerakni, nehogy 102-nél több legyen a kísérleti oktánszáma. Fontos tény még, hogy a motorra kell szabni az üzemanyagot, a motor tulajdonságait figyelembe véve kell az arányt meghatározni. Konkrét recept nincs! A két ezreléktõl a húsz százalékig bármi jó és homológ, ha az autóra van szerkesztve.
- Szólnunk kell azokról a vásárlóinkról is, akik nem versenyautóba öntik, hanem a szalonból vásárolt, gyári széria jármûvükben használják. Itt a két ezrelék és egy százalék között mozoghat csupán az adalékolás, hisz az ezek feletti energia többletet nem tudják kiaknázni - gondoljunk a sûrítési viszonyra - , de több számos tényezõ is korlát lehet, pl.: fordulat - szabályzás, teljesítmény - szabályzás, elektronika, méretezési korlátok, stb.

 -Olyan energia folyadék kifejlesztése, amely minden alternáló mozgású belsõ égésû robbanómotorban a mûködési tulajdonságokat javítja. Élettartamot növelje, ugyanakkor gazdaságos legyen. A termék ára térüljön meg, sõt hasznot hozzon a felhasználónak.
- Károsodást semmilyen jármûben nem okozhat, környezetvédelmi szempontból nem tartalmazhat nehéz fémet, halogén környezetkárosító és rákkeltõ anyagot.
- További cél a kipufogógázok káros emissziójának csökkentése oly módon, hogy tökéletes égéshez közeli eredmény keletkezzen.

20darab/doboz

Jövedéki engedélyes termék!

2.492 Ft + ÁFA (3.165 Ft)

STP Dízel Injektor Tisztító:

Speciális formulája segít visszaállítani a motor teljesítményét és a hatékonyságát a káros lerakódások eltávolításával és az üzemanyag rendszer tisztán tartásával és ápolásával.
Csökkenti a fogyasztást és károsanyag kibocsájtást. Használható minden dízel motorhoz, beleértve a DI, IDI és common rail rendszereket, valamint katalizátorokat.

200mlJövedéki termék!

Jövedéki termék!

1.996 Ft + ÁFA (2.534 Ft)
Jövedéki engedélyes termék

MANNOL Benzin Ester Additive 9950

Tisztító adalék benzinbe, komplex szintetikus észtereken (észtereken) alapuló, benzinmotorok minden típusú üzemanyag-rendszeréhez (ideértve a kétüteműeket is), kitűnő tisztító és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmas gépjármű-, tengeri és ipari motorokhoz. Égési katalizátorként működik, atom szinten tisztít, eltávolítva a fémrepedésekből a lerakódásokat és a szenet. Megszünteti az alacsony minőségű vagy helyettesítő benzin használatával kapcsolatos problémákat.
572 Ft + ÁFA (726 Ft)

MANNOL Super Diesel Cetane Plus 9955

Speciális adalék a dízel üzemanyagban, amely növeli a cetánszámot és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmas bármilyen típusú dízel üzemanyaghoz és minden típusú dízelmotorhoz (atmoszférikus és turbófeltöltős) bármilyen üzemanyagrendszerrel, dízel részecskeszűrőkkel és katalizátorokkal felszerelt és nem.

A termék tulajdonságai:

- Csak engedélyezett cetánszámnövelő komponenseket tartalmaz. 2-ről 4 egységre növeli a cetánszámot (az üzemanyag minőségétől függően);
- Az üzemanyag csendesebb, simább és teljes égésének köszönhetően a motor teljesítménye megnövekszik, és a teljesítmény stabilitása minden üzemmódban biztosított, beleértve a túlterheléseket is. Sima alapjárat biztosított. Csökkenti a motor zaját és vibrációját;
- Növeli az üzemanyag gyúlékonyságát hideg időben, megkönnyítve a hideg motor beindítását;
- Hatékonyan megtisztítja az üzemanyagrendszer alkatrészeit és részeit: az égésteret, a befecskendező fúvókákat, a szelepeket és a dugattyúfejeket a hamutól, széntől, lakktól és egyéb el nem égett maradványoktól, és megakadályozza ezek későbbi képződését. Csökkenti a dugattyúgyűrűk kokszosodását, megelőzve azok előfordulását és az ebből eredő megnövekedett üzemanyag- és olajfogyasztást;
- Megvédi az üzemanyagrendszert a korróziótól;
- Teljesen leég az üzemanyaggal anélkül, hogy maradékot hagyna;
- Kiegészítő kenést biztosít az üzemanyagrendszer kulcsfontosságú elemeinek (nagynyomású üzemanyag-szivattyú, befecskendezők, szivattyú-befecskendezők stb.), meghosszabbítva azok élettartamát és megakadályozva a költséges javításokat;
- Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a kipufogógáz toxicitását azáltal, hogy növeli az üzemanyag égésének teljességét;
- A szénképződés, a füst és a toxicitás csökkentése növeli a kipufogógáz-semlegesítő rendszerek és az érzékelők, a befecskendezők és a motor egészének erőforrásait;
- Minden építőanyaggal kompatibilis.
- Semlegesíti a rossz minőségű gázolaj használatának hatásait.

Alkalmazás:

1:300 (450 ml/135 liter üzemanyag) arányban töltse a tartályba. Önkeverő.

Rendszeres használatra ajánlott.

Felhasználhatósági idő: a gyártástól számított 5 év.

Kiszerelés: 450ml

Jövedéki engedélyes termék!

1.446 Ft + ÁFA (1.836 Ft)

STP Diesel Adalék:

Speciális formulája üzemanyagot takarít meg az üzemanyag továbbító rendszer tisztán tartásával.
Véd a rozsda és korrózió ellen az üzemanyag rendszerben és csökkenti a károsanyag kibácsájtást, a füstöt és zajt.
A hozzáadott ketán növelő segíti a hideg indítást. Használható minden Diesel motorhoz beleértve a DI, IDI és common rail (közös nyomócsöves) rendszereket és katalizátorokat.

200ml

Jövedéki termék!

1.677 Ft + ÁFA (2.130 Ft)

MANNOL Diesel Ester Additive 9930

Komplex kopásgátló adalék minden típusú dízel üzemanyaghoz, különösen az I. és II. Típushoz, alacsony kéntartalmú, a GOST R 52368-2005 (EN-2005 európai előírás) szerint. A maximális hatás elérése érdekében folyamatosan használni kell. Az alkalmazás hatása 20 óra vezetés után (kb. 1200-1600 km) válik észrevehetővé.

Jövedéki engedélyes termék!

932 Ft + ÁFA (1.184 Ft)

Motoröblítő a benzin és diesel üzemű motorok tökéletes tisztításához és védelméhez. Még a legjobb minőségű motorolajok is képezhetnek savakat az égés melléktermékeként, a magas hőmérséklet illetve az oxidáció miatt. A szemcsék és a lerakodó savmaradványok még a motorolaj leengedése és a szűrő cseréje után is a forgattyúházban maradhatnak. Ez a lerakódott szennyeződés hátrányosan befolyásolhatja a tiszta olaj kenési és védő tulajdonságait, valamint élettartamát. A leeresztés előtt az STP Motoröblítő hozzáadása az elhasznált motorolajhoz elősegíti a keletkezett savak semlegesítését, az iszapos, kátrányos és beégett lerakódások fellazítását és eltávolítását, amit egy normál olajcserével nem tudunk eltávolítani. NE VEZESSE JÁRMŰVÉT STP MOTORÖBLÍTŐ HASZNÁLATA KÖZBEN! Kombatibilis minden egy vagy többfokozatú ásványi és szintetikus olajjal. A flakon teljes tartalma 3-6 liter motorolajhoz elegendő.

Jövedéki engedély köteles termék!

1.911 Ft + ÁFA (2.427 Ft)


MANNOL 9956 Diesel Jet Cleaner 250ml

Erőteljes, gyorsan működő fúvókatisztító minden típusú dízelmotorhoz (turbófeltöltős és atmoszférikus, DPF és anélkül), komplex hatással.

Különösen indítási problémákkal és rendellenes teljesítményű motorokhoz ajánlott.

741 Ft + ÁFA (941 Ft)

MANNOL Diesel Ester Additive 9930

Komplex kopásgátló adalék minden típusú dízel üzemanyaghoz, különösen az I. és II. Típushoz, alacsony kéntartalmú, a GOST R 52368-2005 (EN-2005 európai előírás) szerint. A maximális hatás elérése érdekében folyamatosan használni kell. Az alkalmazás hatása 20 óra vezetés után (kb. 1200-1600 km) válik észrevehetővé.

Jövedéki engedélyes termék!

1.485 Ft + ÁFA (1.885 Ft)

- Cégünk 2001. óta foglalkozik a SPURI, mint alaptalálmány fejlesztésével. Eljutottunk a SPURI JG-2 kék színû folyadékhoz, melynek tulajdonságai kimagaslók lettek a hosszantartó tesztelések folyamán. Az adalék megfelel minden rally -ban használatos széria benzinhez, megfelel a környezetvédelmi elõírásoknak. Ezt oly módon teszi, hogy a kipufogógáz összetétele pozitív irányba változik. Befizetésre kerül a jövedéki adója és megfelelünk mindenféle vám- és pénzügyõri szabálynak. A SPURI JG-2 -es szabad forgalomba árusított energia itala minden jármûnek (így a vele elkészített 102-es kísérleti oktánszámig) homológ. Széria benzinnek számít akkor is, ha két kiskereskedelmi forgalomban kapható, különbözõ olajtársaságtól vásárolt benzint pl.: fele-fele arányban használunk. (A vegyi hatás lehet, hogy kiszámíthatatlanul rosszabb!). A saját benzinkút hálózat is adalék csomaggal árulja a benzint, sõt téli-nyári idõszaki sûrû változtatásokkal. Innen pedig csak egy lépés legálisan megvásárolni az olajtársaság adalékát. Igen, de a benzinnek kb. 20 féle paramétere van, viszont 20 féle adalékot nem árulnak.
- Öt év tapasztalata után elmondhatjuk, hogy bármilyen autó típusban jól vizsgázott a JG-2 adalék, azaz a jégbenzin adalék. Van téli viszonyokra kifejlesztett JG-3 típus is. Ezt külön gyártjuk, a hideg viszonyokra. Minden benzin, amelybe adalékolunk más, így nyilván segítség, ha a Szaki Kft az analizált benzinhez megadja a JG-2-es adalékolási arányszámát, vagy fizikailag is segít homológ módon a két széria terméket összerakni, nehogy 102-nél több legyen a kísérleti oktánszáma. Fontos tény még, hogy a motorra kell szabni az üzemanyagot, a motor tulajdonságait figyelembe véve kell az arányt meghatározni. Konkrét recept nincs! A két ezreléktõl a húsz százalékig bármi jó és homológ, ha az autóra van szerkesztve.
- Szólnunk kell azokról a vásárlóinkról is, akik nem versenyautóba öntik, hanem a szalonból vásárolt, gyári széria jármûvükben használják. Itt a két ezrelék és egy százalék között mozoghat csupán az adalékolás, hisz az ezek feletti energia többletet nem tudják kiaknázni - gondoljunk a sûrítési viszonyra - , de több számos tényezõ is korlát lehet, pl.: fordulat - szabályzás, teljesítmény - szabályzás, elektronika, méretezési korlátok, stb.

 -Olyan energia folyadék kifejlesztése, amely minden alternáló mozgású belsõ égésû robbanómotorban a mûködési tulajdonságokat javítja. Élettartamot növelje, ugyanakkor gazdaságos legyen. A termék ára térüljön meg, sõt hasznot hozzon a felhasználónak.
- Károsodást semmilyen jármûben nem okozhat, környezetvédelmi szempontból nem tartalmazhat nehéz fémet, halogén környezetkárosító és rákkeltõ anyagot.
- További cél a kipufogógázok káros emissziójának csökkentése oly módon, hogy tökéletes égéshez közeli eredmény keletkezzen.

20darab/doboz

Jövedéki engedélyes termék!

8.150 Ft + ÁFA (10.350 Ft)

STP Benzin Injektor Tisztító:

Speciális formulája segít visszaállítani a motor teljesítményét és hatékonyságát a káros lerakódások feloldásával, és az üzemanyag utak tisztításával és ápolásával.

200ml

Jövedéki termék!

1.996 Ft + ÁFA (2.534 Ft)

STP Dízel Részecskeszűrő Tisztító Adalék - 200ml

A DPF eltömődése egyre gyakoribb meghibásodás, különösen, ha a járművet jellemzően rövid utakra használják, melyek során a kipufogórendszer nem képes elérni az öntisztulási hőmérsékletet. A rendszeresen használt adalék:

  • Kitisztítja az eltomődött dízel részecskeszűrőt
  • Szerelés nélkül meghosszabítja a DPF és a motor élettartamát
  • Csökkenti a koromkibocsájtást.

Jövedéki termék!

2.106 Ft + ÁFA (2.675 Ft)

A Diesel motorok füstöt termelnek, amitől az üzemanyag-ellátó rendszer piszkos lesz. Ez gyorsan megtörténhet, még egy új autók esetében is gyorsan felhalmozódhat a betétekben. Az STP Diesel Füstölésgátló megakadályozza a lerakódások felhalmozódását és rendszeresen használata is segít csökkenteni a füst és a zaj kibocsátást, csökkenti a kipufogógáz és a káros anyag kibocsátást, csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Használati útmutató: Öntse az egész flakon tartalmát egy teljes tankhoz (50-60L), minden 1250 mérföld / 2000km után. Biztonságosan használható más STP adalékokkal. Alkalmas: minden típusú dízelmotorhoz, beleértve a DI, IDI, közös nyomócsöves és katalizátoros típusokat is.

Jövedéki termék!

1.896 Ft + ÁFA (2.408 Ft)

MANNOL Diesel Ester Additive 9930

Komplex kopásgátló adalék minden típusú dízel üzemanyaghoz, különösen az I. és II. Típushoz, alacsony kéntartalmú, a GOST R 52368-2005 (EN-2005 európai előírás) szerint. A maximális hatás elérése érdekében folyamatosan használni kell. Az alkalmazás hatása 20 óra vezetés után (kb. 1200-1600 km) válik észrevehetővé.

Jövedéki engedélyes termék!

2.626 Ft + ÁFA (3.335 Ft)

MN9202 Catalytic Ester 9202

Komplex mosó- és kenőanyag hamumentes (fémeket és vegyületeiket nem tartalmazó) szintetikus észter alapú benzinadalék minden típusú benzinhez (beleértve a kétüteműeket is) és katalizátorral felszerelt hibrid motorokhoz. Tisztítja az üzemanyagrendszert és a kipufogórendszert is. BONTÁS NÉLKÜLI tisztításával javítja a katalizátorok hatékonyságát, valamint optimalizálja az oxigénérzékelők (lambda szondák) működését, tisztán tartva azokat.

Jövedéki engedélyes termék!

1.183 Ft + ÁFA (1.502 Ft)

MANNOL Injector tisztító 9957 250ml

Univerzális tisztítószer benzinmotorok üzemanyag -rendszereihez (légköri és turbófeltöltős). Többpontos befecskendezésű (MPI) és közvetlen (GDI) befecskendezésű motorokhoz készült, porlasztómotorokhoz alkalmas. A legújabb generációs mosószerrel fejlesztették ki. Ajánlott kipufogógáz -tisztító rendszerrel felszerelt benzinmotorokhoz, beleértve a katalizátorokat is.

Jövedéki engedélyes termék!

723 Ft + ÁFA (918 Ft)

Benzinmotorokhoz tervezett üzemanyagadalék. Védi az üzemanyagrendszert, megszünteti a lerakódásokat.Megköti az üzemanyagban található nedvességet, megakadályozza a jegesedést és gázbuborékok kialakulását.
Ezáltal  könnyebb lesz a hidegindítás, egyenletesebb a motor járása, csökken a fogyasztás és a füstölés, nő a motor élettartama és teljesítménye.
Egész évben hasznáható.
Elsősorban injektoros autókhoz ajánljuk

Javasolt adagolás -10°C-ig
150 ml adalék  250 l üzemanyaghoz.

Jövedéki engedély köteles termék!

852 Ft + ÁFA (1.081 Ft)

Négyévszakos dízel kenőanyag kiváló kenhezőségi és kopás elleni védelmet biztosít a diesel motorokhoz. tisztitja és keni az egész üzemanyag rendszert, miközben csökkenti a motor füstkibocsátását, továbbá noveli a teljesítményt javasolt adaqgolás 4 l adalék 3000 l üzemanyaghoz.

Jövedéki engedély köteles termék!

1.385 Ft + ÁFA (1.758 Ft)