Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek

Gázszivárgást kereső spray-k

Rendezés:

CarloFon - Gázszivárgáskereső spray, 400 ml

Cikkszám: CF546

Autószervizekben és gázszerelőknél általánosan használt, szivárgásjelzést elősegítő anyag.
Alacsony felsőréteg- feszültsége miatt lehetővé teszi a gyors, és megbízható diagnózist a tömítetlen gáz-, és túlnyomásos levegő vezetékeken.

  • A szivárgáskereső spray környezetbarát módon teszi lehetővé a szivárgó részek feltárását, belső nyomás alatt álló csavarkötéseknél, perem (szegély)- kötéseknél, csővezetékeknél és hegesztési varratoknál.
  • A szivárgó részeket, a gáz vagy levegő vezetékeken, csövekben, gumikon, szelepeken és szerelvényeken gyorsan láthatóvá teszi. PH-semleges!
  • Nem támadja a tömítéseket, a műanyagot. Széndioxiddal, propánnal, butánnal, földgázzal, nitrogénnel, nitrogénoxiddal és fluor szénhidrogénnel sem képez veszélyes keveréket.
  • A szivárgáskeresőt NEM szabad oxigén tartalmú vezetékek ellenőrzésére használni!
  • 12 db/karton.

Új receptúra szerint készített vizes oldat, kiválasztott adalékokkal. A kenőanyagokat nem oldja fel. DVGW (Németország) által rendszeresen ellenőrzött, bevált termék, ugyanott iparilag engedélyezett, DIN 30657 szerint.

Felhasználása:
Vékonyan, 20-30 cm-es távolságból szórjuk rá a feltehetőleg tömítetlen vezetékekre, csövekre, stb. A lyuk, tömítetlenség helyén keletkező buborékok könnyen láthatóak, és azonnal bejelölhetőek lesznek. A Szivárgáskereső spray nem éghető, így hegesztési munkáknál is használható. Az előírásoknak megfelelő kezelés és felhasználás esetében a terméknek a mi tapasztalataink és a nálunk lévő információk szerint, semmiféle egészségre káros hatása nincs!

Viszonteladóinknak 12 vagy annál több rendelése esetén kedvezményt levonjuk!

1.299 Ft + ÁFA (1.649 Ft)

Motip - Gázszivárgás kereső spray, 400 ml

Cikkszám: 090406D

Gázvezetékek és csövek szivárgási zónájának azonosítására alkalmas eszköz. Felhasználási terület: kompresszorok, gázvezetékek és csövek, gumiabroncsok.
Nem gyúlékony, nem okoz korróziót, vízzel eltávolítható és környezetbarát. A szivárgásjelző enyhén habzó és enyhén lúgos. DVGW tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek száma: NG/5170BR0105. Enyhén bázisos: pH érték 7-7,5.

Viszonteladóinknak 12 db vagy annál több rendelése esetén kedvezményt biztosítunk, melyet a kosárban automatikusan levonunk!

2.900 Ft + ÁFA (3.683 Ft)

CX-80 Gázszivárgás kereső hab spray, 500 ml

Cikkszám: CX48281

Sűrített levegős és gázberendezések szivárgásának észlelésére szolgáló termék.

  • Hab alapú spray, ami nem tartalmaz veszélyes oldószereket, szilikonokat és olajokat, környezetbarát.
  • Kemény sűrű hab, a felületre való fújás után sokáig a megjelölt helyre tapad.
  • Alkalmazási terület: sűrített levegős rendszerek, gázrendszerek, tömlők, szelepek, csövek, szerelvények, kompresszorok, sűrített levegős tartályok.
  • 12 db/karton.
2.925 Ft + ÁFA (3.715 Ft)

Caramba - Szivárgáskereső (klímagázhoz is alkalmas) 400ml

Cikkszám: 60320510

CARAMBA Aktív szivárgáskereső spray

Alkalmazási terület: A CARAMBA Aktív szivárgáskereső spray tömítetlenség vizsgálatára szolgál gáz- és sűrített levegős rendszerekben. A termék rendelkezik a Német Gáz- és Vízipari Egyesülés (DVGW) tanúsítványával a DIN EN 14291 sz. szabvány szerint.

Leírás és tulajdonságok: A CARAMBA Aktív szivárgáskereső sprayt minden gázszerelő üzemben és vizsgáló berendezésben lehet alkalmazni. Segítségével fellelhetők a legfinomabb hajszálrepedések és tömítetlenségek műanyag és fém vezetékeken. A CARAMBA Aktív szivárgáskereső spray pH-semleges és mindenféle épületgépészeti területen használt tömítéshez és anyaghoz alkalmazható. A termék nem éghető és sem gázokkal, sem hűtőközegekkel nem lép reakcióba. A CARAMBA Aktív szivárgáskereső spray -15 °C és +50 °C között hőálló.

Alkalmazás: A terméket 20 – 30 cm távolságból kell egyenletesen felszórni. Tömítetlenség, repedéses vagy porózus helyen jól észlelhető buborékok alakulnak ki. A beszórás után a műanyag vezetéket vízzel le kell öblíteni.

Műszaki adatok: Megjelenési forma: színtelen, átlátszó Szag: semleges Sűrűség 20 °C-on: 1,03 g/cm³ Hőmérsékleti tartomány: -15 °C és +50 °C között Figyelem: Kérjük, olvassa el az aeroszol flakonon található biztonsági szöveget.

Figyelem: Oxigént szállító vezetéken nem szabad használni a CARAMBA Aktív szivárgáskereső sprayt! A termék erre az alkalmazásra nem rendelkezik DVGW tanúsítvánnyal. 

3.455 Ft + ÁFA (4.387 Ft)

Saratoga GÁZSZIVÁRGÁS KERESŐ 400ML

Cikkszám: 54144001

Speciális termék a sűrített gázelosztó rendszerek szivárgásainak ellenőrzésére és keresésére.

ALKALMAZÁSOK
Az otthoni, autós, kemping és hajózási szektorban a LPG- és metánpalackok berendezéseinek és csatlakozóinak szivárgásvizsgálatára.

Sűrített levegős tartályok és berendezések, valamint orvosi, kriogén és ipari gázvezetékek (acetilén, hidrogén, argon, dinitrogén-oxid, nitrogén, ammónia és propán) ellenőrzésére.

1.749 Ft + ÁFA (2.221 Ft)