Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

DPF Részecskeszűrő tisztitó spray-k

Rendezés:
Nézet:

A dízel részecskeszűrő rendszerben összegyűlt korom- és hamulerakódás – szétszerelés nélkül történő – eltávolítására szolgáló anyag. Oldószermentes, gyorsan hat, nem okoz korróziót és nem gyúlékony. Használat előtt a motornak le kell hűlnie (max. 40°C). Felhasználási terület: dízel részecskeszűrő rendszerek.

Viszonteladóinknak 6 vagy annál több rendelése esetén kedvezményt biztosítunk, melyet a kosárban automatikusan levonunk!

2.531 Ft + ÁFA (3.214 Ft)
Tisztítószer a kipufogórendszerben található DPF részecskeszűrőből, a szén-, és hamulerakódások eltávolítására. Oldja és eltávolítja a szén lerakódásokat anélkül, hogy szét kellene szerelnie. Visszaállítja a DPF szűrő teljes kapacitását.A tisztítási eljárás megkezdése előtt a motornak hidegnek kell lennie.Távolítsa el a nyomás- vagy hőmérséklet érzékelőt.Erősen rázza meg a flakont.A tömlőt az érzékelő helyén lévő lyukon keresztül vezesse be és fújja ki a flakon tartalmát.Helyezze be a nyomás- vagy hőmérséklet érzékelőt.Indítsa be az autót, és hagyja járni alapjáraton kb. 15 percig.szer a szén- és hamulerakódások eltávolítására a kipufogórendszerben található DPF-részecskeszűrőből. Feloldja és eltávolítja a szénlerakódásokat szétszerelés nélkül. Visszaállítja a DPF szűrő teljes kapacitását. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: A tisztítás megkezdése előtt a motornak hidegnek kell lennie. 1. Távolítsa el a nyomás- vagy hőmérséklet-érzékelőt.2. Rázza meg erősen a flakont.Majd a tömlő segítségével a flakon kiürüléséig nyomja a lyukon keresztül. 3. Szerelje vissza a nyomás- vagy hőmérséklet-érzékelőt. 4. Indítsa be a motort és hagyja üresjáratban körülbelül 15 percig.
2.584 Ft + ÁFA (3.282 Ft)

DPF/FAB diesel részecskeszűrő tisztító szer a szén- és hamulerakódások eltávolítására. Szétszerelés nélkül oldja és eltévolítja szénleradkódásokat. Visszaállítja a DPF szűrő teljes kapacitását. Professzionális használatra tervezve.

Használati útmutató:

Figyelem! Hideg motoron és kipufogórendszeren használja.

1. Távolítsa el a részecskeszűrőt.
2. Ha lehetséges, akkor vegye ki a kerámiabetétet a házból és teljesen merítse a folyadékba 6-8 órán keresztül.
3. Ha a kerámia betét nem eltávolítható, akkor a teljes DPF szerelvényt és a házat is be kell áztatni.
4. A megadott idő elteltével távolítsa el a DPF szűrőt a fürdőből és öblítse le erős víznyomással, amíg a szűrőn átfolyó víz tiszta nem lesz.
5. Hagyja teljesen megszáradni.
6. Szerelje vissza a DPF szűrőt.

8.988 Ft + ÁFA (11.415 Ft)

COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEANA COMMON RAIL Nagynyomású Dieselrendszer tisztító és védo egy,a nagynyomású dieselrendszerek (pl. közvetlen-befecskendezo Common Rail,Pumpe Düse stb.) új fejlesztése, mely minden szempontból megfelelaz itt elvárt követelményeknek.Koromrészecske szurovel gyártott gépjármuvekhez is alkalmazható.Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt._ Megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyezodésta rendszerbol._ Biztosítja az optimális tüzeloanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfokot._ Garantálja a biztos és alapos kenést az egész rendszerben,különösképpen a nagynyomású szivattyúban._ Szétbomlasztja a gázolajban eloforduló vízbuborékokat, és abszorbáljaaz égést zavaró veszélyes nedvességet.

4.095 Ft + ÁFA (5.201 Ft)