Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
English
Kategóriák / Termékek
MANNOL Dermedésgátló 1 L
3.268 Ft + ÁFA ( 4.151 Ft )
Menny.:db

MANNOL Dermedésgátló 1 L

3.268 Ft + ÁFA ( 4.151 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: 996738
Gyártó cikkszám: 996738

MANNOL Winter Diesel 9983

Winter Diesel-speciális gél elleni adalékanyag, amelyet egyedülálló technológia alkalmazásával fejlesztettek ki, hogy csökkentse az olvadáspontot (gélesedést) és a maximális szűrhetőségi hőmérsékletet mind a nyári, mind a téli dízelüzemanyag-osztályoknál. Alkalmas bármilyen típusú dízel üzemanyaghoz és minden típusú dízelmotorhoz (légköri és turbófeltöltéses), bármilyen üzemanyagrendszerrel, felszerelve és nem felszerelve dízel részecskeszűrőkkel és katalizátorokkal. Nem változtatja meg az üzemanyag alapvető tulajdonságait, csak javítja az alacsony hőmérsékletű jellemzőit.

Jövedéki engedélyes termék!

Leírás és Paraméterek

Tulajdonságok:

Megakadályozza a dízel üzemanyagban lévő paraffin kristályosodását alacsony hőmérsékleten;
-Csökkenti a dízel üzemanyag maximális szűrési hőmérsékletét (-36 ° C -ig) és megszilárdulási hőmérsékletét (-47 ° C -ig). Optimalizálja és stabilizálja az üzemanyagrendszer működését alacsony hőmérsékleten, megakadályozza a szűrők és az üzemanyagvezetékek paraffinkristályokkal való eltömődését;
- Növeli az üzemanyag teljességének teljességét és teljesen leégeti magát, anélkül, hogy szénlerakódásokat és hamu maradványokat képezne;
-Megkönnyíti a motor alacsony hőmérsékletű beindítását;
- Mosószereket tartalmaz, amelyek biztosítják a szerelvények és az üzemanyag -rendszer alkatrészeinek tisztaságát;
- Védi az üzemanyag -rendszert a korróziótól;
- Semlegesíti a vízlecsapódást az üzemanyagtartályban, megakadályozva a jéglakadások kialakulását az energiaellátó rendszerben negatív környezeti hőmérsékleten.

Alkalmazás: Használat előtt alaposan rázza fel. Adjon hozzá dízel üzemanyaghoz vagy közvetlenül az üzemanyagtartályhoz minden tankolás előtt vagy közvetlenül utána, ősszel kezdve; 1: 1000 arányban (250 ml anti-gél 250 liter üzemanyagonként). Önkeverő.

Figyelem! Az adalék hidegben lefagy, és csak dízelüzemanyaggal keverve mutatja meg teljes tulajdonságait. A fagyás veszélye miatt az adalékanyagot nem szabad 0 ° C alatti hőmérsékleten tárolni. A hideg hatására szilárd lesz, és nem folyik. Ebben az esetben szobahőmérsékletre kell felmelegíteni, hogy újra használható legyen. Az adalékanyag csak folyékony állapotban adható az üzemanyaghoz.
Rendszeres használatra ajánlott.

Eltarthatóság: a gyártástól számított 5 év.

Kiszerelés: 250ml PET

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.