Mobilchem Kft. Cím: 1097 Budapest, Kiskalmár utca 7. Információ: +36 30 640-8775  |  Rendelés: +36 30 620-4607 E-mail: mobilchem@gmail.com
KIÁRUSÍTÁS
CX-80
WD-40
MOTIP autószakipari és autóápolási termékek
MOTIP - Very Well festék sprayk
DEVCON ragasztócsalád
CARLOFON autószakipari termékek
TURTLE WAX - polírozás
MOJE autóápolás
CHEMISTIK ragasztók
TECHNICOLL ragasztók
MUNKAVÉDELEM
SIKA
PROSEAL ragasztócsalád
TIP-TOP készletek, ragasztók
VERSACHEM - ragasztók és tömítők
ILLATOSÍTÓK
Kleen-Flo
EGYÉB TERMÉKEK
Téli termékek
MX ragasztók
Zollex termékcsalád
TOP 10
Motip - Frizsider festék, fehér, 400 ml, VW0015
Motip - Váltó és lánctisztító aerosol, 600 ml, 000576
CX-80 szilikon tömítő fekete kartusos 310 ml
Motip - Műszerfalápoló, selyem fényű spray, 600 ml, 000701

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban „ÁSZF”) célja, hogy a www.mobilchem.hu portálon (a továbbiakban „Portál”) történő vásárlás szabályait rögzítse.
 
A szerződés feltételei:
A Mobilchem Kft. jelen szerződésben szabályozza, a webshop szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, jogokat, kötelezettségeket és egyéb lényeges körülményeket. A szerződésben nem szabályozott kérdéseket illetően az érvényes Polgári Törvénykönyv, valamint a mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások az irányadóak.
 
A szerződés hatálya:
Életbe lép az áru, és az esetlegesen kapcsolódó szolgáltatás megrendelésével.
A szolgáltatás területi hatálya:
Jelen webshop a Mobilchem Kft. által fenntartott adathálózati kezelői felület, amely hálózat sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Mobilchem Kft. azonban jelenleg kizárólag a Magyar Köztársaságon belüli kereskedelmi relációban fogad el megrendeléseket.

1. A Portál üzemeltetője
A Portál üzemeltetője a: Mobilchem Kft., melynek adatai a következők:
cégjegyzékszám: 01-09-950053
székhely: 1097 Budapest, Kiskalmár u. 7.
adószám: 23037933-2-43
közösségi adószám: HU23037933
Ügyfélszolgálat:
Tel.: (+36) 30 6408775
Tel.: (+36) 30 6204607
E-mail: mobilchem@gmail.com


2. Regisztráció
A Portálon történő vásárláshoz regisztrációra nincs szükség, de telefonszámot vagy e-mail címet célszerű megadni, hogy probléma esetén tudjunk vásárlóinkkal kommunikálni.
 
A számla kiállításához későbbiekben meg kell adnia a vevő nevét, címét és a szállítási címet. Az adatainál célszerű telefonszámot megadnia. A napközbeni telefonszám közlése azért fontos számunkra, mert sürgős információk mellett a kiszállítás időpontját is telefonon egyeztetjük kedves Ügyfeleinkkel.
Amennyiben telefonon nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, a termékek szállítási ideje meghosszabbodhat.


A rendelésnél megadott adatait, a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok szerint megőrizzük és harmadik személyeknek nem szolgáltatjuk ki. A rendelés során megadott adatait a Magyar Posta Zrt. részére a kiszállítás érdekében, célhoz kötötten kerülnek átadásra.
 
3. A szerződés tárgyának lényeges jellemzői
Valamennyi termék mellett megtalálja annak részletes leírását, valamint a fizetendő vételárat.
 
4. Rendelés
Ön a Portálon feltüntetett termékeket (a továbbiakban „Termékek”) a Portálon keresztül rendelheti meg. A megrendelés beérkezését a rendszer automatikusan azonnal visszaigazolja az Ön által a regisztráció során megadott email-címre.
A megrendelés rögzítéséről, és a szállítás várható időpontjáról 48 órán belül telefonon fogjuk Önnek visszaigazolni rendelését. Ekkor válik rendelése véglegessé, azaz Cégünk ezen visszaigazolással – és a vételár megfizetésével - válik kötelezetté a Termék leszállítására.

A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel.

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a vásárló vevőszolgálatunkon, elektronikus levelezési címen illetve, telefonon teheti meg a megrendelés visszaigazolásától számított 24 órán belül.
 
Vásárlási tudnivalók
 
Kosár
Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a termékek alatt levő Kosár ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez. 
Az oldal jobb oldalán levő Kosár nyitása feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több darabot is rendelhet ugyanabból a termékből. A termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t ütve nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül. 
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Tovább a rendelés véglegesítéséhez ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe. 
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Nem rendelhető státussal találkozik, nem tudja azt a kosarába helyezni, ezek a termékek ugyanis nincsenek a készletünkben. A státus egyes esetekben változhat, amennyiben tehát időközben mégis elérhető lenne az adott termék, attól kezdve természetesen nem találja már mellette a Nem rendelhető státusra utaló jelzést. 

Megrendelés
A kiválasztott termékek megrendelését a Kosár funkciónál teheti meg. Ott a Tovább a rendelés véglegesítéséhez ikonra kattintva ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Megrendelés elküldése ikonra kattintva véglegesítheti a rendelését. 
A rendelés beérkezéséről 48 órán belül telefonon keressük meg Önt, ekkor tájékoztatjuk a kiszállítás időpontjáról, és a sikeres foglalásról illetve, ha bizonyos termékek átmeneti készlethiány miatt nem szállíthatók. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük. 
 
Kapcsolat
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van termékeinkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak a következő elérhetőségeken:

Termékinformáció - Tel.: (+36) 30 6408775 (munkanapokon: 9-17 óráig)
Számlázással és rendeléssel kapcsolatos információk - Tel.: +36 30 640-8775
(munkanapokon: 9-17 óráig)
 
Webáruház árlista
Az árlistában található árak tartalmazzák az ÁFA-t. Az árlistát folyamatosan frissítjük, ezért vállaljuk, hogy az oldalon elhelyezett áron biztosítjuk az adott terméket.
Amennyiben valamely termék átmenetileg nem beszerezhető, arról kézbesítés előtt minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt és egyeztetünk a rendelés és kiszállítás lehetőségeiről.
 
A webshopban látható egyes áruk teljes leírását és jellemzőit az adott árucikk gyártójának honlapján tekinthetik meg. A termékek megnevezés, rajszám és megjegyzés rovatában szereplő adatok pontatlanságáért és az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk felelősséget nem vállal. A termékek mellett feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, amelyek tartalmazzák a csomagolás költségét és nem tartalmazzák a szállítási költségeket.

 

KOSÁR
A kosár tartalma:
0 db termék | 0 Ft ,-
Akció
Motip - Szilikonmentes műszerfalápoló, 400 ml, 000593 400 ml
Motip - Formaleválasztó spray, 400 ml, 000533
Motip - Váltó és lánctisztító aerosol, 600 ml, 000576
Motip - Rozsdamentes acél tisztító (inox tiszt), 400 ml, 000558 400ml
Motip - Hőálló, matt fekete, 400 ml, TES4006 400ml
Motip - Multi univerz. tisztító spray, 500 ml, 000584
MXBON Superglue gél 2*3g
HG - Kandallóablak-tisztító, 500 ml
HG - Bútorviasz eltávolító, 300 ml
HG - Sírkőtisztító, 500 ml
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben
Copyright © 2011-2013. Mobilchem Kft. - Minden jog fenntartva • Designed by Stream Creative Kft. • Developed by Y'Solutions