Mobilchem Kft. Cím: 1097 Budapest, Kiskalmár utca 7. Információ: +36 30 640-8775  |  Rendelés: +36 30 620-4607 E-mail: mobilchem@gmail.com
KIÁRUSÍTÁS
CX-80
WD-40
MOTIP autószakipari és autóápolási termékek
MOTIP - Very Well festék sprayk
DEVCON ragasztócsalád
CARLOFON autószakipari termékek
TURTLE WAX - polírozás
MOJE autóápolás
CHEMISTIK ragasztók
TECHNICOLL ragasztók
MUNKAVÉDELEM
SIKA
PROSEAL ragasztócsalád
TIP-TOP készletek, ragasztók
VERSACHEM - ragasztók és tömítők
ILLATOSÍTÓK
Kleen-Flo
EGYÉB TERMÉKEK
Téli termékek
MX ragasztók
Zollex termékcsalád
TOP 10
Motip - Frizsider festék, fehér, 400 ml, VW0015
Motip - Váltó és lánctisztító aerosol, 600 ml, 000576
CX-80 szilikon tömítő fekete kartusos 310 ml
Motip - Műszerfalápoló, selyem fényű spray, 600 ml, 000701

Vásárlás

Vásárlási tudnivalók
 
Nincs szükség regisztrációra, de célszerű megadni egy telefonszámot és/vagy egy e-mailcímet.
 
Kosár
Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a termékek alatt levő Kosár ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez. 
Az oldal jobb oldalán levő Kosár nyitása feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több darabot is rendelhet ugyanabból a termékből. A termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t ütve nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül. 
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Tovább a rendelés véglegesítéséhez ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe. 
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Nem rendelhető státussal találkozik, nem tudja azt a kosarába helyezni, ezek a termékek ugyanis nincsenek a készletünkben. A státus egyes esetekben változhat, amennyiben tehát időközben mégis elérhető lenne az adott termék, attól kezdve természetesen nem találja már mellette a Nem rendelhető státusra utaló jelzést. 


Megrendelés
A kiválasztott termékek megrendelését a Kosár funkciónál teheti meg. Ott a Tovább a rendelés véglegesítéséhez ikonra kattintva ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Megrendelés elküldése ikonra kattintva véglegesítheti a rendelését. 
A rendelés beérkezéséről 48 órán belül telefonon vagy e-mailen keressük meg Önt, ekkor tájékoztatjuk a kiszállítás időpontjáról, és a sikeres foglalásról illetve, ha bizonyos termékek átmeneti készlethiány miatt nem szállíthatók. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

A mindenkori árváltozás jogát fenntartjuk! Amennyiben a feltüntetett ár változna, úgy arról kiszállítás előtt értesítjük!
KOSÁR
A kosár tartalma:
0 db termék | 0 Ft ,-
Akció
Motip - Szilikonmentes műszerfalápoló, 400 ml, 000593 400 ml
Motip - Formaleválasztó spray, 400 ml, 000533
Motip - Váltó és lánctisztító aerosol, 600 ml, 000576
Motip - Rozsdamentes acél tisztító (inox tiszt), 400 ml, 000558 400ml
Motip - Hőálló, matt fekete, 400 ml, TES4006 400ml
Motip - Multi univerz. tisztító spray, 500 ml, 000584
MXBON Superglue gél 2*3g
HG - Kandallóablak-tisztító, 500 ml
HG - Bútorviasz eltávolító, 300 ml
HG - Sírkőtisztító, 500 ml
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben
Copyright © 2011-2013. Mobilchem Kft. - Minden jog fenntartva • Designed by Stream Creative Kft. • Developed by Y'Solutions